Luotsiluottis

Toimit kasvatusryhmän jäsenenä ja vastaat yhdessä muun kasvatusryhmän kanssa pääkaupunkiseudun lippukuntien luotsien tukemisesta mm. järjestämällä luotsivihjareita sekä luotsien vertaistapaamisen. Vastaat myös luotsitoiminnan kehittämisestä sekä jalkauttamisesta. Pestissäsi toimit osana kasvatusryhmää ja osallistut ryhmän kokouksiin, seminaareihin ja toiminnansuunnitteluun.

Partiokokemus

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Ymmärrys tarpojien, samoajien ja vaeltajien partio-ohjelmasta sekä piirin organisaatiosta on pestissä avuksi.  

Pesti vaatii aloitteellisuutta ja motivaatiota kehittää luotsitoimintaa piirissä. Toimit Kasvatusryhmän jäsenenä, eli osallistut pestissäsi ryhmän yhteisiin ponnistuksiin, kokouksiin ja seminaareihin. 

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pesti tarjoaa näköalapaikan luotsitoiminnan kehittämiseen ja jalkauttamiseen koko pääkaupunkiseudulla. Pestissä pääset luomaan verkostoja luotseihin ympäri pääkaupunkiseutua ja piirin eri toimijoihin. Luotsivihjareita pääset halutessasi kehittämään viestinnällisestä näkökulmasta paremmaksi konseptiksi. 

Lisäksi pääset osaksi innostunutta kasvatusryhmää, jolta saat myös pestiisi tukea. Tukena toimivat myös ryhmän puheenjohtaja, hallituksen kasvatuksesta vastaava jäsen sekä pääkaupunkiseudun partiolaisten toimisto. 

Pestin kesto

1-2 vuotta

Yhteystiedot

Kasvatusryhmän puheenjohtaja Riina Vepsä-Luotola (riina.vepsa-luotola@partio.fi)