Markkinointiryhmän puheenjohtaja

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten markkinointiryhmän puheenjohtaja johtaa piirin markkinointiryhmää yhdessä toiminnanalan hallituksen jäsenen sekä markkinoinnista vastaavan työntekijän kanssa. Markkinointiryhmän puheenjohtajana koordinoit piirin markkinointia, johdat sisällöntuotantotoimikunnan ja kuvaustoimikunnan puheenjohtajia sekä vastaat useiden mielenkiintoisten markkinointiprojektien ja -tapahtumien toteutumisesta.

Partiokokemus

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Pesti ei vaadi kokemusta markkinoinnista, mutta siitä on hyötyä kokonaisuuksien ymmärtämisessä. Kaiken tarvittavan oppii nopeasti pestin aikana. Pesti sopii hyvin esimerkiksi markkinointia, viestintää tai johtamista opiskelevalle. Pesti vaatii viikoittaista sitoutumista ja kohtuullista ajankäyttöä varsinkin erilaisten projektien aikana. Pestin aikana ei suositella muita suuria partiopestejä.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten markkinoinnin puhiksena pääset suoraan Suomen merkittävimmän nuorisojärjestön markkinoinnin ytimeen. Lupaamme sinulle niin kokemusta kuin vastuuta organisoinnin ja johtamisen parissa. Opit lisää etenkin markkinoinnin parista viestintää unohtamatta. Tämän lisäksi piirin luottamushenkilönä saat varmasti paljon uusia tuttavuuksia, kontakteja sekä upeita kokemuksia. Pesti vastaa sisällöltään yritysmaailman vastaavia tehtäviä, joten siitä on erittäin paljon hyötyä esimerkiksi työelämässä.

Pestin kesto

2 vuotta

Yhteystiedot

Hae pestiä kertomalla kuka olet, mitä olet partiossa tehnyt ja mikä sinusta tekisi hyvän markkinointiryhmän puheenjohtajan. Voit samalla kertoa kenties, miten haluaisit kehittää piirin markkinointia. Ota huoletta yhteyttä viestinnästä ja markkinoinnista vastaavaan hallituksen jäseneen Silja Aunolaan (silja.aunola@partio.fi).