Mielen hyvinvoinnin osaaja

Moninaisuusryhmän yhtenä tavoitteena on luoda partiosta harrastusympäristöä, joka tukee mielenterveyden ylläpitoa ja henkistä hyvinvointia. Henkisen hyvinvoinnin tukeminen on todella suuressa osassa lasten ja nuorten kanssa tehtävää työtä, varsinkin nyt koronaviruksen aiheuttaman tilanteen takia. Pystyäksemme tukemaan lippukuntia ja partiossa toimivia aikuisia tässä työssä, etsimme nyt joukkoomme uusia lasten ja nuorten mielenterveyteen ja henkisen hyvinvoinnin ylläpitoon keskittyviä ryhmän jäseniä. Jos koet paloa ryhmänjohtajien ja aikuisten tukemiseen näissä asioissa, olet juuri etsimämme henkilö!

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Ryhmän jäsenenä osa-alueesi olisi haettavaan alueeseen painottuva, mutta toivomme että olisit tarvittaessa valmis osallistumaan myös muuhun ryhmän toimintaan. Omaan pestiisi kuuluisi siis esimerkiksi Nuoren mielen ensiapukurssin järjestämisen suunnittelua ja aikatauluttamista, mielen hyvinvoinnin tukemiseen liittyvien toimintatapojen ja menetelmien kehitystyötä ja moninaisuusryhmän kokouksiin osallistumista noin kerran kuukaudessa.
Toivomme pestiin hakijalta aikaisempaa kokemusta ja osaamista mielenterveyteen ja henkiseen hyvinvointiin liittyvissä asioissa ja vielä erityisesti kokemusta lasten ja nuorten kanssa tehtävään mielen hyvinvointia ylläpitävään työhön. Myös vahva into tehdä töitä näiden asioiden parissa on tärkeää pestin kannalta. Pestin suhteen sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta partiosta, joten voit tulla mukaan ihan uutena harrastajana!

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pesti tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda uusia toimintatapoja ja -malleja mielenhyvinvoinnin edistämiseksi partiossa. Saat olla mukana luomassa uudenlaista osa-aluetta moninaisuusryhmän toimintaan ja tuoda omaa osaamistasi vahvasti esiin ryhmässä ja piirissä.
Pestiisi saat tukea muilta ryhmäläisiltä, puheenjohtajalta ja hallituksen jäseneltä. Sinun on myös mahdollista osallistua erilaisiin piirin järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Pestin kesto

1-2 vuotta

Yhteystiedot

Voit hakea pestiin laittamalla sähköpostia moninaisuusryhmän puheenjohtajalle Iina Laamaselle iina.laamanen@partio.fi

Lisätietoja

Lisätietoja pestistä saat moninaisuusryhmän puheenjohtajalta Iina Laamaselta tai hallituksen moninaisuudesta vastaavalta jäseneltä Tiia Talvitieltä. Meidät tavoitat sähköpostitse etunimi.sukunimi@partio.fi.