Monikulttuurisuusmestari

Hei sinä, joka olet kiinnostunut tekemään töitä monikulttuurisemman partiotoiminnan eteen! Pääkaupunkiseudun Partiolaisten moninaisuusryhmä etsii joukkoihinsa juuri sinua!

Suomen partiolaisten strategiassa vuosille 2021-2026 on tavoitteena saada maahanmuuttajataustaisia lapsia ja nuoria mukaan toimintaan. Tämä tahtotila on myös Pääkaupunkiseudun Partiolaisilla ja tämän eteen lähdemme nyt kunnolla tekemään töitä.

Olet etsimämme henkilö jos seuraavat kohdat kuvaavat sinua:

– Olet rohkea muuttamaan vanhaa totuttua

– Uskallat kyseenalaistaa nykyistä toimintaa

– Sinulla on osaamista monikulttuurisuuteen liittyvistä aiheista esimerkiksi työsi tai koulutuksesi kautta

– Haluat tehdä partiosta vielä paremmin saavutettavaa kaikille halukkaille

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Tehtävään liittyy jo olemassa olevien monikulttuurisuuteen liittyvien dokumenttien ja materiaalien päivitys ja ylläpito, uusien toimintamallien luominen, sekä niiden jalkautus piirin tapahtumissa.
Lisäksi pestiin kuuluu koulutuksiin osallistuminen, koulutusten pitäminen, moninaisuusryhmän toiminnassa mukana oleminen ja ryhmän kokouksissa käyminen (1krt/kk).

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pestiin valittu toimii moninaisuusryhmän jäsenenä. Koko ryhmämme tukee sinua tehtävässäsi ja sinun on mahdollista osallistua piirin ja Suomen Partiolaisten järjestämiin koulutuksiin saadaksesi lisätukea pestiisi.

Pestin kesto

2 vuotta

Yhteystiedot

Jos kiinnostuit, kysy rohkeasti lisää moninaisuudesta vastaavalta hallituksen jäseneltä Tiia Talvitieltä tiia.talvitie@partio.fi.