Moninaisuusryhmän monikulttuurisuusvastaava

Moninaisuusryhmä hakee kulttuurisen moninaisuuden osaajaa! Haluaisitko juuri sinä kehittää partiosta yhä saavutettavampaa eri kieli- ja kulttuuritaustoista tuleville lapsille ja nuorille? Tässä pestissä pääset toimimaan aktiivisesti piirin moninaisuusryhmässä pitäen esillä kulttuurisen moninaisuuden näkökulmaa. Vastuihin kuuluu mm. lippukunnille järjestettävän monikulttuurisuustyöpajan ylläpitäminen ja vetäminen sekä koulutusten ja tapahtumien järjestelyyn liittyvät tehtävät. Esimerkiksi syksyllä 2022 ollaan toteuttamassa puuhapäivää eri kieli- ja kulttuuritaustoista tuleville perheille, ja pääsisit mukaan projektiryhmään.

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Pesti vaatii kiinnostusta ja/tai osaamista kulttuurisen moninaisuuden edistämisestä partiossa.

Moninaisuusryhmän jäsenet osallistuvat kokouksiin ja osallistuvat ryhmän koulutusten, projektien ja tapahtumien järjestelyihin. Ryhmässä toimimiseen kuuluu myös toiminnansuunnittelu ja -arviointi. Kokouksia on n. 1 krt/kk ja toiminnanalan tapahtumia/koulutuksia on n. 5-10/v.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pestissä pääset mm:

- Tekemään partion harrastamisesta kaikille saavutettavampaa
- Vaikuttamaan kulttuurisen moninaisuuden edistämiseen piirissä
- Osallistumaan omaa pestiä ja partiouraa tukeviin koulutuksiin
- Kehittämään omia viestintä- ja ryhmätyötaitojasi

Pestin kesto

2

Yhteystiedot

Pestiin voit hakea sähköisesti laittamalla viestiä alla oleviin sähköpostiosoitteisiin. Partioasemalla tavatessa, voit ilmaista mielenkiinnon pestiä kohtaan nykäisemällä hihasta!
Otathan viestin suhteen yhteyttä moninaisuusryhmän puheenjohtajaan Iina Laamanen iina.laamanen@partio.fi tai moninaisuudesta vastaavaan hallituksen jäseneen Tiia Talvitie tiia.talvitie@partio.fi.