Mukaan piirin koulutusryhmään!

Haluatko olla mukana pohtimassa ja toteuttamassa uudenlaisia ideoita, joilla kehitetään piirin koulutuksia eteenpäin? Oletko innostunut kouluttamisesta, koulutusmenetelmien kehittämisestä yleisesti tai jonkin tietyn pestin näkökulmasta? Kerro kiinnostuksestasi rohkeasti niin me autamme eteenpäin. Monessa pestissä on työpari aina paikallaan. 

Koulutusryhmään etsitään mm. jäsentä Ko-Gi –asioista vastaavan jäsenen pariksi. 

Oletko käynyt Ko-Gi –kurssin ja Ko-Gi –ohjaaminen ja ohjaajien tukeminen herättää kiinnostuksen? Ko-Gi –asioista vastaavana vastuullesi kuuluvat partiojohtajajatkokoulutuksiin osallistuvat piirin jäsenet sekä Ko-Gi –ohjaajat ja heidän tukeminen. Tämän lisäksi koulutusryhmän jäsenenä suunnittelet ja toteutat erilaisia koulutuksia ja suunnittelet piirin toimintaa koulutuksen osalta. Pestin sisältöä on mahdollista myös räätälöidä omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Ilmoita rohkeasti myös itsestäsi jos pesti koulutusryhmässä ei nyt ole ajankohtainen, mutta Ko-Gi –ohjaaminen kiinnostaisi sinua.

 

Partiokokemus

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Koulutusryhmän jäsen on innostunut partiokouluttamisesta, kiinnostunut kehittämään sitä sekä valmis osallistumaan erilaisten koulutusten järjestämiseen. Hänellä tulee olla käytynä PJ-peruskurssi. Ko-Gi –asioista vastaavalla tulee olla myös suoritettu Ko-Gi –kurssi.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Koulutusryhmän jäsenenä ja toimijana saat oivallisen näköalan siihen, millaista toimintaa piirin alueen lippukunnissa on. Erilaisten kohtaamisten kautta saat uusia näkökulmia myös omiin pohdintoihisi ja voit olla mahdollistamassa lippukuntien osaamisen kehittämistä.

Koulutusryhmässä pääset myös suunnittelemaan koulutuksia ja vaihtamaan ajatuksia muiden asiasta kiinnostuneiden kanssa ja sitä kautta voit oppia koko ajan uutta. Pääset tutustumaan koulutusvuoden kokonaisuuden suunnitteluun sekä osallistumaan eritasoisten kurssien toteuttamiseen.

Ryhmä toimii tiiviinä osana piirin perustoimintaa, joten sen kautta tulee myös piirin muu toiminta tutuksi.

Pestin kesto

Pestin kesto 1-2 vuotta.

Yhteystiedot

Hae pestiä tai kysy lisätietoja lähettämällä sähköpostia koulutuksesta vastaavalle hallituksen jäsenelle Teuvolle (teuvo.syrjala@partio.fi)