Muonittaja

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset etsii muonittajia erilaisille viikonloppukursseille ja monenlaisiin tapahtumiin. Toimintaa järjestetään ympäri vuoden, ja useimmille kursseilla ja tapahtumiin tarvitaan muonittaja tai muonittajien iskuryhmä huolehtimaan osallistujien jaksamisesta ja täydentämään tapahtuma- ja kurssikokemusta. Muonittaminen on myös hauska tapa osallistua itsekin kuulolle tiettyyn teemaan tai koulutukseen ja mahdollistaa konkreettisesti monen tapahtuman toteutuminen. Kurssin- tai tapahtumanjohtajan alaisuudessa muonittaja suunnittelee, tilaa tai hankkii tarvikkeet ja toteuttaa ruokalistan. Muonituskeikkoja on tarjolla pienryhmistä isoihin semmoihin tai vaikka kisan yörastille. Ole rohkeasti yhteydessä ja kerro mikä kiinnostaa tai millaiselle keikalle haluaisit lähteä mukaan!

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Muonittajalla on kokemusta ruoanlaitosta, mielellään isommallekin porukalle. Hän tuntee monipuolisen ja terveellisen ruoan perusteet.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Muonittajana toimiminen antaa mahdollisuuden osallistua hienoon kurssi- tai tapahtumakokemukseen ja sen luomiseen, saada välitöntä palautetta toiminnasta ja tutustua piirin toimintaan matalalla kynnyksellä.

Pestin kesto

Sovitaan erikseen

Yhteystiedot

Pyydä mukaasi kaveri ja etsi piirin kalenterista kurssiviikonloppu, johon voisitte sitoutua. Sopivan ajankohdan löytymisen jälkeen ole yhteydessä kyseisen tilaisuuden vastuuhenkilöön, jonka yhteystiedot löytyvät tapahtumakuvauksesta. Jos ei selviä helposti ja näppärästi - olethan yhteydessä paivi.anttonen(q)partio.fi ja kerro millainen muonittajakeikka voisi olla sinun juttusi.