Ohjelman toiminnanalan tukiluottis

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ohjelmaryhmä etsii joukkoonsa uusia tukiluottiksia. Ohjelman toiminnanala koostuu 11 ikäkausi- ja taitotoimikunnasta. Ohjelman toimikunnat järjestävät ikäkausitapahtumia (esim. SuperSupe) sekä taitokoulutuksia (esim. EA-kurssit, erätaitokurssit, JV-koulutukset ja kiipeilykoulutusta)

Toiminnanalaa kehittää ja toimikuntia tukee ohjelmaryhmä, johon kuuluu puheenjohtaja, hallituksen jäsen sekä toimikuntien tukiluottikset. Tukiluottis toimii itselleen nimettyjen 2-4 toimikunnan puheenjohtajan lähimpänä tukihenkilönä sekä tiedonvälittäjänä toimikuntiensa ja ohjelmaryhmän välillä.

Pesti ei vaadi viikottaista ajankäyttöä, mutta keskimäärin työmäärä on noin 1-2 h/vko. Ohjelmaryhmä kokoustaa noin kerran kuukaudessa ja ryhmällä on vuosittain oma viikonloppuseminaari. Lisäksi tukiluottisten toivotaan osallistuvan piirin yhteisiin seminaareihin kolme kertaa vuodessa.

Partiokokemus

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Hyvä tukiluottis haluaa ensisijaisesti auttaa toimikuntia onnistumaan! Porukkaamme sopii parhaiten tyyppi, jolla on halua kehittää ja kuunnella.

Kokemus partiotapahtumien ja -koulutusten järjestämisestä voi auttaa pestissä alkuun. Toimikunnat ovat kuitenkin oman toimintansa ammattilaisia, joten sinun ei tarvitse tietää kaikkea.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Tässä pestissä pääset kehittämään itseäsi valmentavana johtajana ja sinulle tulevat tutuksi kaikki tapahtumajärjestämisen ja toiminnansuunnittelun kiemurat.
Pääset osaksi ratkiriemukasta ohjelmaryhmää ja siten kehittämään yli 100 luottamushenkilön toiminnanalaa. Sinulle tulevat tutuiksi ohjelman moninaiset toimikunnat ja piirin toiminta ylipäätään.

Pestin kesto

Vähintään yksi vuosi