Ohjelmapainotusvastaava

Vastaat yhdessä kasvatusryhmän kanssa Suomen partiolaisten ohjelmapainotuksen näkymisestä pääkaupunkiseudulla. Vuoden 2022-2023 ohjelmapainotus liittyy kestävään kehitykseen.

Pestiin kuuluu ohjelmapainotuksen ilosanoman vieminen piiriin, kuten lippukunnille ja toimikunnille. Järjestät esimerkiksi koulutuksia ja työpajoja ohjelmapainotuksesta lippukunnille, teet yhteistyötä ohjelmaryhmän kanssa, jotta ohjelmapainotus näkyy piirin tapahtumissa ja suunnittelet viestintää ohjelmapainotuksesta. Pestin tavoitteet

Ohjelmapainotus näkyy lippukuntien viikkotoiminnassa.

Päpan ryhmänjohtajat, valmentajat ja ohjelmajohtajat ovat tietoisia piirin ja SP:n tarjoamasta tuesta ja mahdollisuuksista.

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Aiempi partiokokemus ei ole välttämätön, mutta partio-ohjelman ja kasvatustavoitteiden tuntemisesta on etua pestissä.   

Pesti vaatii aloitteellisuutta ja motivaatiota tukea ja kehittää partiokasvatuksen toteutumista piirissä.  Pestissäsi osallistut ryhmän kokouksiin, seminaareihin ja toiminnansuunnitteluun sekä sovittuihin ryhmän järjestämiin tapahtumiin ja koulutuksiin. 

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pesti tarjoaa paikan Suomen Partiolaisten ohjelmapainotuksen kehittämiseen ja jalkauttamiseen koko pääkaupunkiseudulla. Pestissä pääset luomaan verkostoja piirin eri toimijoihin ja Suomen Partiolaisiin. Lisäksi pääset osaksi innostunutta kasvatusryhmää, jolta saat myös pestiisi tukea. Tukena toimivat myös ryhmän puheenjohtajat, hallituksen kasvatuksesta vastaava jäsen sekä pääkaupunkiseudun partiolaisten toimisto.

Pestin kesto

1-2 vuotta

Yhteystiedot

Pestiin hakeminen

Vapaamuotoinen hakemus Marsulle sähköpostilla (marianna.rastas@partio.fi)

Lisätietoja

Kasvatusryhmän hallituksen vastaava Marsu (marianna.rastas@partio.fi)