Partiotaitojen talvi-SM-kilpailujen 2024 kilpailunjohtaja

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset järjestää partiotaitojen SM-kilpailut keväällä 2024.
Projektille etsitään nyt kilpailunjohtajaa, joka on avainasemassa vaikuttamassa kilpailujen suunnitteluun ja toteutukseen. Pesti on hieno mahdollisuus tulla näyttämään muille piireille, mistä päpalaiset kisat ovat tehty.

Kilpailunjohtajan tehtävä on johtaa järjestelytoimikunnan työskentelyä ja vastata kilpailun yleisestä suunnittelusta.
Kilpailunjohtaja rekrytoi projektille järjestelytoimikunnan ja johtaa sen toimintaa. Kilpailunjohtaja vastaa piirihallitukselle projektin etenemisestä ja piirineuvostolle kilpailun tavoitteiden toteutumisesta.
Tehtävään on mahdollista hakea myös kahdestaan johtajaparina.
Pestiin saa tukea SP:n kisaryhmältä, toimistolta, PäPan kisatoimikunnalta ja piirihallituksen ohjelmasta vastaavalta hallituksen jäseneltä.

Partiokokemus

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Kilpailunjohtajan tehtävä edellyttää kokemusta partiotaitokilpailuihin osallistumisesta ja niiden järjestämisestä.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pestissä pääset näyttämään koko maan partiolaisille, minkälaista on pääkaupunkiseutulainen kisaosaaminen. SM-kilpailut ovat piirin “lippulaivasuoritus” partiotaitokilpailuista muiden piirien jäsenille.
Lisäksi pääset luomaan hyvää kisakulttuuria pääkaupunkiseudulla. Parhaimmillaan SM-kisaprojekti innostaa koko piiriä kilpailujen pariin sekä siirtää osaamista kokeneemmilta kisanjärjestäjiltä nuoremmille.
Kisaprojekti on projektina monipuolinen ja haastava, mutta tarjoaa hienon oppimismahdollisuuden projektien ja ihmisten johtamisesta.

Pestin kesto

Syksy 2022 - Kevät 2024

Yhteystiedot

Lisätietoja pestistä antaa ohjelmasta vastaava hallituksen jäsen Lauri Kettuniemi
Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen lauri.niemi(at)partio.fi

Kerro hakemuksessa miksi haet pestiin ja minkälaista kokemusta sinulla on pt-kisoista ja muista projekteista.
Hae pestiä viimeistään 31.07.2022 mennessä.

Lisätietoja

Pesti alkaa syksyllä 2022 ja päättyy keväällä 2024, kun loppuraportti on valmis. Projektin aktiivisin/työläin vaihe alkanee syksyllä 2023.