Partioviikko 2020: suunnittelutiimin (staabin) jäsen

Partioviikko 2020 etsii suunnittelu- ja johtotiimiin (staabiin) jäseniä! Huhtikuinen Partioviikko on yhtenäinen tapahtumaviikko, jossa partio näkyy kaupungilla viestinnällisesti sekä erilaisissa tapahtumissa. Staabissa on mahdollisuus tarjota myös ammattiosaamista iloisen tapahtumaviikon suunnitteluun ja toteuttamisen tukemiseen. Partioviikko tukee osaltaan lippukuntien aikuisrekryä. Tuttujen tapahtumien, kuten Törmän, lisäksi Partioviikolla järjestetään ensimmäistä kertaa perheiden partiopäivä, jonka konseptointi kuuluu staabin tehtäviin yhdessä perhepäivän johtajan kanssa.

Pestiin kuuluu omasta vastuualueesta vastaaminen ja iloinen yhdessä tekeminen staabin ja tapahtumien johtajien kanssa. Pestissä korostuvat verkostotyöskentely ja viestinnällinen osaaminen, joita pääsee kehittämään monipuolisesti. Staabin jäsenenä olet osa tiimiä, joka tukee toisiaan kohti onnistunutta tapahtumaviikkoa.

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Toivomme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta osana tiimiä. Verkosto- ja viestintäosaaminen ovat hyödyksi pestissä. Pesti vaatii sitoutumista tapahtumaviikon suunnitteluun ja tekijöiden tukemiseen. Pestissä onnistuminen vie aikaasi kokousten verran (syksyllä noin 3-5 viikon välein, keväällä tarvittaessa tiheämmin) sekä itsenäisen työskentelyn verran kokousten välillä. Pesti on kestoltaan napakka (marraskuu 2019 - kesäkuu 2020), ja sen vuoksi se vaatii vaatii läsnäoloa kokouksissa tai vähintään sitoutumista olemaan käytettävissä kokouksissa ilmeneviin tarkentaviin kysymyksiin kuulumisistasi.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pääset kehittämään johtamistaitojasi sekä tavoitteellisessa toimimisessa osana staabia. Jos sinulla on kokemusta tai laajempaa osaamista jostakin erityisestä alueesta, voit päästä käyttämään sitä myös tässä vapaaehtoistehtävässä - jos taas haluat oppia uutta, se on vallan mahdollista ja tuettua. Halutessasi pääset syventymään partioon erilaisista näkökulmista kuten tutkimus- ja kehitystyö, uuden konseptointi ja aikuisena partioon. Pestin sisältö ja työmäärä räätälöidään pestattavan henkilön tilanteeseen ja kiinnostuksen kohteisiin sopivaksi.

Partioviikolla on tilaa monenlaisille vahvuuksille ja osaamiselle. Oletko jotain seuraavista? Tule mukaan!
* lempeä ja lämmin tiimipelaaja, joka ymmärtää erilaisia tapoja tehdä vapaaehtoistoimintaa ja nauttii kannustamisesta ja muiden tukemisesta
* tavoitteellinen innostaja, joka visioi mielellään ja auttaa muitakin näkemään kokonaiskuvan
* järjestelmällinen ongelmanratkoja, jolla on silmää yksityiskohdille ja analyysille

Pesti tarjoaa sinulle hyvän porukan, tuen muilta staabilaisilta sekä sitoutuneen tapahtumaviikon johdon. Saat palkitsevia kokemuksia, kun näet tekemisesi osana koko Partioviikkoa. Staabi on sitoutunut toteuttamaan piirin strategiaa, joten pääset oppimaan myös isojen kokonaisuuksien hallinnasta ja siitä, miten tapahtumat voivat tukea yhteisten tavoitteiden saavuttamista lasten ja nuorten kasvamisen tukena.

Partioviikolta löytyy mahdollisuuksia PJPK-, KoGi- tai YSP-kurssien lopputöihin.

Staabi toimii myös kummina sinulle, joka haluat kokeilla ensimmäistä kertaa partiota vapaaehtoistehtävänä. Tervetuloa mukaan!

Pestin kesto

Marraskuu 2019 - kesäkuu 2020 tai sovitusti.

Yhteystiedot

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Ota yhteyttä Partioviikon johtajaan Laura Hakalaan (040 5862 971 tai laura.hakala@partio.fi). Voit myös kysyä vapaasti mitä vain!

Lisätietoja

Pestiin on arvioitu kuluvan aikaa enintään 100 tuntia jakautuen marraskuun tapahtumaviikon tavoitteiden työstämisestä talven kokoustamiseen ja itsenäiseen työskentelyyn, tapahtumaviikkoon osallistumiseen huhtikuussa ja yhteenvedon tekemiseen loppukeväästä.