Partioviikon pop-up kolon huoltovastaava

Huoltovastaavan vastuulla ovat tapahtuman logistiikka, sähköt, vedet, kierrätys ja hankinnat. Lisäksi toimit yhteyshenkilönä piirin kiipeilytoimikuntaan.

Lisätietoja tapahtumasta täältä.

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Pesti vaatii ennakko-osaamista suurten tapahtumien huollosta. Tapahtuma järjestetään kuitenkin Helsingin keskustassa, joten kaiken rakentaminen itse alusta asti ei ole välttämätöntä. Huoltovastaava kykenee hallitsemaan kokonaisuuksia ja huolehtimaan siitä, että kaikki tapahtuman kannalta olennaiset tarvikkeet on hankittu ajoissa ja ne ovat ajoissa paikan päällä. Myös tapahtuman rakentamisen ja purun järjestäminen on huoltovastaavan vastuulla.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pesti tarjoaa mahdollisuuden tulla tekemään yhtä partioviikon isoimmista ja näkyvimmistä tapahtumista. Saat halutessasi myös kokemusta pestiesihenkilönä toimimisesta ja suurten kokonaisuuksien hallinnasta.

Tukea pestiin saat tapahtuman johtajilta sekä piirin toimistolta.

Pestin kesto

Noin puoli vuotta

Yhteystiedot

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse tapahtuman johtajille Ella Hirvenkarille (ella.hirvenkari(a)partio.fi) ja Katri Ailukselle (katri.ailus(a)partio.fi) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään tammikuun 2022 loppuun mennessä.