Partioviikon pop-up kolon ohjelmatiimiläinen

Ohjelmatiimin tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa tapahtumaan laadukasta ja kaikki ikäkaudet huomioivaa ohjelmaa jokaiselle kolmelle tapahtumapäivälle. Tiimiin haetaan 4-6 jäsentä, ja ideointi ja toteutus hoidetaan yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa. Toiveena kuitenkin on, että ohjelmatiimiläiset ottavat myös vetovastuita tapahtumapäivistä ja pystyvät itse ohjeistamaan tapahtumaan hankittuja apukäsiä.

Lisätietoja tapahtumasta täältä.

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Pesti vaatii oikeastaan vain intoa ja ideoita, mutta toivomme, että tiimillä olisi kollektiivisesti hyvin hanskassa eri ikäkausien ohjelmat. Näin ollen johtamiskokemus tai muu kokemus ikäkausista katsotaan eduksi. Yksin ei kuitenkaan kaikkea tarvitse tietää, vaan pestiin kannattaa hakea matalalla kynnyksellä. Tärkeintä on innostus, viuhuvat ideat ja kyky myös nähdä ideoiden konkretisoimisen vaatimukset. Pesti sopii siis hyvin niin samoajille, vasta partion aloittaneille johtajille kuin jo vuosikymmenet toiminnassa pyörineille.

Ajankäytöllisesti pesti on intensiivisimmillään keväällä juuri ennen ja itse partioviikolla, mutta suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyvä työtaakka ennen itse tapahtumaa lienee noin 1h viikossa. Tapahtuman jälkeen pesti vie muutaman tunnin purkuun ja dokumentointiin.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pesti tarjoaa mahdollisuuden päästä tekemään Pääkaupunkiseudun Partiolaisten näkyvintä partioviikon tapahtumaa. Tapahtumassa on hyvinkin vapaat kädet ohjelman suhteen, joten nyt sinulla on mahdollisuus päästä toteuttamaan kaikkein hulluimpiakin unelmiasi partion puitteissa. Pesti tarjoaa myös tiimin, jonka kanssa suunnitella ja pallotella ideoita ja jakaa vastuita. Lisäksi pääset näkemään ison tapahtuman järjestämistä lähietäisyydellä, sillä olet myös osa tapahtuman staabia tapahtumajohtajien ja huolto-, turvallisuus- ja viestintä ja markkinointi -vastaavien kanssa.

Pestin kesto

Noin viisi kuukautta

Yhteystiedot

Pestiin haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka lähetetään tapahtuman johtajille sähköpostilla. Pestit täytetään sopivien hakemusten perusteella jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hakemusta ei kannata jättää viimetippaan. Tiimi aloittaa toimintansa suunnittelun heti kun neljä tiimiläistä on pestattu. Pestihaku on auki tammikuun puoleenväliin.
Tapahtuman johtajat:
Katri Ailus (katri.ailus(a)partio.fi)
Ella Hirvenkari (ella.hirvenkari(a)partio.fi)

Lisätietoja

Tapahtuma järjestetään partioviikolla 2022 tiistaista torstaihin. Toivomme, että tiimiläisten olisi mahdollista olla paikalla kaikkina tapahtumapäivinä. Ohjelma painottuu tapahtumapäivinä ilta-aikaan. Pyrimme jakamaan päivien vetovastuita tiimin sisällä.