Partioviikon pop-up kolon turvallisuusvastaava

Pestissä osallistut tapahtuman suunnitteluun vastuualueenasi tapahtuman turvallisuus. Tähän sisältyvät niin tapahtuman osallistujien turvallisuus kuin tarvikkeiden turvallinen säilytys Narinkkatorilla yön yli. Toimit pestissäsi pestiesihenkilönä paikalla oleville järjestyksenvalvojille ja ensiapuvastaaville, ja pääset myös pestaamaan heitä. Lisäksi pääset osallistumaan tapahtuman turvallisuussuunnitelman laatimiseen.

Lisätietoja tapahtumasta täältä.

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Pesti vaatii kokemusta turvallisuusasioista ja mielellään suoritettua järjestyksenvalvojakurssia. Turvallisuusvastaava osallistuu tapahtuman turvallisuussuunnitelman tekemiseen ja huolehtii siitä, että paikalla on tarpeeksi järjestyksenvalvojia. Toivommekin, että sinulla olisi näkemystä ja kokemusta näistä asioista. Turvallisuusvastaava haluaa taata kaikille turvalliset puitteet suorittaa tapahtuman ohjelmaa.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pesti tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla mukana toteuttamassa yhtä partioviikon näkyvimmistä ja suurimmista tapahtumista. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan tuhansien ihmisten tapahtumaa yhdessä tiimin kanssa ja toimimaan järjestyksenvalvojien pestiesihenkilönä.

Tukea pestiin saat tapahtuman johtajilta, piirin toimistolta, piirin turvallisuustoimikunnalta ja piirin EA-toimikunnalta.

Pestin kesto

Noin puoli vuotta

Yhteystiedot

Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää sähköpostitse tapahtuman johtajille Ella Hirvenkarille (ella.hirvenkari(a)partio.fi) ja Katri Ailukselle (katri.ailus(a)partio.fi) tammikuun loppuun mennessä.

Lisätietoja

Itse tapahtuma järjestetään partioviikolla 2022 tiistaista torstaihin. Paikalla olo etenkään koko popparin aukioloaikana ei ole välttämätöntä, mutta toiveenamme on, että huolehdit, että paikalla on aina riittävä miehitys.