Partioviikon pop-up kolon viestintä- ja markkinointivastaava

Viestintä- ja markkinointivastaavan vastuulla on piirin vima-toimikunnan avustuksella huolehtia tapahtuman viestinnästä ja markkinoinnista. Vastuullasi on taitotasosta ja mielenkiinnosta riippuen tapahtuman mainokset, ilme, brändi, some, nettisivut jne. Lisäksi viestintä- ja markkinointivastaavan vastuulla on koordinoida tapahtuman mahdollisia yhteistyökumppaneita.

Lisätietoja tapahtumasta täältä.

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Pesti vaatii näkemystä siitä, miltä pop-up kolon viestinnän ja markkinoinnin pitäisi näyttää, sekä jonkinlaista osaamista sosiaalisesta mediasta. Käytännön toteutus tehdään yhdessä piirin vima-toimikunnan kanssa, joten erilaisten kuvanmuokkaus yms. sovellusten käyttötaito ei ole tässä pestissä välttämätön. Tärkeintä on aito innostus siitä, että tapahtumaan saadaan supermarkkinoinnin ansiosta paljon osallistujia!

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pesti antaa sinulle mahdollisuuden yhdessä piirin viestintä- ja markkinointiryhmän kanssa suunnitella ja toteuttaa yhden partioviikon näkyvimmän tapahtuman ilme ja markkinointi. Pääset suunnittelemaan sinua kiinnostavia some-postauksia tai flyereitä ja tutustumaan piirin toimintaan

Tukea pestiin saat tapahtuman johtajilta, piirin toimistolta sekä piirin vima-toimikunnalta.

Pestin kesto

Noin puoli vuotta

Yhteystiedot

Pestiin haetaan lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoinen hakemus tapahtuman johtajille Ella Hirvenkarille (ella.hirvenkari(a)partio.fi) ja Katri Ailukselle (katri.ailus(a)partio.fi). Pesti täytetään mahdollisimman pian, joten lähetäthän hakemuksen viimeistään tammikuun 2022 loppuun menneessä.

Lisätietoja

Pesti voidaan tarvittaessa toteuttaa kokonaan etänä, joten se ei vaadi läsnäoloa pääkaupunkiseudulla.