Perhepartioluottis

Toimit kasvatusryhmän jäsenenä ja vastaat pääkaupunkiseudun perhepartiotoiminnasta yhdessä ryhmän kanssa. Perhepartio-ohjelma on julkaistu syksyllä 2019 ja tässä pestissä pääset mukaan jalkauttamaan sitä pääkaupunkiseudun perhepartiotoimintaan. Pestissä olet myös aitiopaikalla vaikuttamassa siihen, miltä perhepartiotoiminta piirissä näyttää ja millaisia asioita piiri tulevaisuudessa perhepartiolaisille tarjoaa. Pestissä pääset sanoittamaan pääkaupunkilaista perhepartiotoimintaa, kehittämään tukitoimia ja tuottamaan materiaalia toiminnan tueksi. Osallistut koulutusten ja työpajojen suunnitteluun ja toteutukseen.

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Aiempaa partiokokemusta ei vaadita, mutta siitä on tosi paljon hyötyä pestin ansiokkaaseen toteuttamiseen, koska toimintaa kehitetään ja luodaan Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ja Suomen Partiolaisten asettamissa, partiotoiminnan raameissa.

Pesti vaatii aloitteellisuutta, sitoutumista, aikaa ja motivaatiota kehittää perhepartiotoimintaa piirissä. Pestissäsi osallistut ryhmän kokouksiin, seminaareihin ja toiminnansuunnitteluun sekä sovittuihin ryhmän järjestämiin tapahtumiin ja koulutuksiin.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pestissä pääset luomaan verkostoja perhepartiolaisiin ympäri pääkaupunkiseutua ja lisäksi piirin eri toimijoihin. Lisäksi pääset osaksi innostunutta kasvatusryhmää, jolta saat myös pestiisi tukea. Tukena toimivat myös ryhmän puheenjohtajat, hallituksen kasvatuksesta vastaava jäsen sekä pääkaupunkiseudun partiolaisten toimisto.

Pestin kesto

1-2 vuotta

Yhteystiedot

Vapaamuotoinen hakemus kasvatusryhmän puheenjohtajalle Riinalle sähköpostilla (riina.vepsa-luotola@partio.fi)

Lisätietoja

pesti voidaan tehdä myös paripestinä