Samoajaleirin Tuote- ja tunnistepäällikkö

Juodaanko samoajaleirillä aamukahvit leirin omasta mukista? Entä mistä leiriläistet ja tekijät tunnistetaan? Tuote- ja tunnistepäällikkönä pääset vastaamaan muun muassa näihin kysymyksiin! Tuote- ja tunnistepäällikkö vastaa leirin tuotteiden suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä ohjaa myyntiä.

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Täydellinen myyntihaukka ei tarvitse olla, mutta odotamme sinulta innostusta asiakaspalveluun ja myyntiin. Visuaalinen silmä katsotaan myös eduksi. Lisäksi innokas asenne sekä organisointi- ja hahmotuskyky ovat tuote- ja tunnistepäällikön toivottuja piirteitä. Pestiin kuuluu suunnittelutyötä ennen leiriä noin 2-5 tuntia viikossa, muutamia kokouksia sekä seminaariviikonloppu maaliskuussa.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Mikä olisikaan sen siistimpää, kuin mennä leirin jälkeen partiotapahtumaan ja huomata, että jollain on päällä samojaleirin tuotteita, joita on ollut itse tekemässä? Tämän lisäksi pääset oppimaan esimerkiksi kokonaisuuksien hallintaa, budjetointia ja organisointia. Pestin aikana voit myös verkostoitua loistaviin tyyppeihin ja saada uusia kokemuksia!

Pestin kesto

tammikuu-syyskuu 2019

Yhteystiedot

Kiinnostuitko pestistä? Ota yhteyttä kokemusjohtajaan!

Hanna ”Beagle” Hämäläinen
hanna.hamalainen@partio.fi

Lisätietoja

Samoajaleiri järjestetään Kavalahdessa 13.-17.6.2019