Seurakuntayhteistyöstä vastaava ryhmän jäsen

Uuden yhteiskuntasuhteiden toiminnanalan ryhmän (y-ryhmän) seurakuntayhteistyöstä vastaavana jäsenenä pääset vaikuttamaan pääkaupunkiseutulaiseen seurakuntayhteistyöhön laajasti. Tuet lippukuntien seurakuntatyötä kehittämällä työkaluja ja koulutuksia. Toimit pestissäsi osana yhteiskuntasuhderyhmää, jossa luodaan pohjaa piirin vaikuttamistyölle.

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Ryhmän jäseneltä ei edellytetä kokemusta partiotoiminnasta, mutta kiinnostusta kirkkosuhteista ja vaikuttamisesta olisi hyvä olla. Pestissä pääset tutustumaan kirkkovaikuttamisen maailmaan ja oppimaan yhteiskuntasuhteista kokonaisuutena. Pesti on uusi, joten pääset vaikuttamaan siihen, miten seurakuntayhteistyötä tehdään tulevaisuuden PäPa:ssa. Et kuitenkaan tee pestiäsi yksin vaan saat tukea mm. ryhmältä, yhteiskuntasuhteista vastaavalta hallituksen jäseneltä, y-ryhmän puheenjohtajalta sekä toimistolta. Tähän pestiin on mahdollista hakea myös parina! ¨

Pestiisi kuuluu:

Osallistua ryhmän kokouksiin 

Toimintasuunnitelman toteutumisesta vastaaminen omalta osalta 

Seurakuntayhteistyön kehittäminen yhdessä ryhmän kanssa

Piirin edustaminen SP:n kirkkosuhdeverkostossa

Pestin kesto

1-2v

Yhteystiedot

Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää yhteiskuntasuhteista vastaavalle hallituksen jäsenelle Lucakselle osoitteeseen lucas.lumberg@partio.fi. Lisätietoja voi laittaa sähköpostitse tai soittaa (0445280040).