Sisällöntuotantotoimikunnan puheenjohtaja

Oletko aina unelmoinut pääseväsi päivittelemään PäPan somea? Oletko kameran edessä kuin kala vedessä? Sykkiikö sisälläsi pieni copywriter?  

Piiri tarvitsee sinua! Etsimme nyt monipuolista tyyppiä johtamaan ihania sisällöntuottajia ja PäPan eri some-kanavien pyöritystä (YouTube, Instagram ja Facebook). Sinulla ei tarvitse olla tietämystä kaikesta – riittää, että tunnet jonkin osa-alueen salat!  

Ota rohkeasti sähköpostilla yhteyttä ja kerro mikä tekisi sinusta juuri huippu puhiksen! Kerro missä olet parhaimmillasi ja minkä takia sinä olisit juuri oikea taistelija suojelemaan PäPan SoMe tilejä!  

Partiokokemus

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Pesti vaatii innostusta ja somenäppäryyttä! Siitäkään ei ole haittaa, vaikka kaikki ei olekkaan itselle tutuinta hommaa, koska aina löytyy joku auttamaan ja tiimissä kaikki täydentää toisiaan. Motivaatio pitää olla.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Me tarjoamme sinulle suuren seuraajajoukon sekä paikan kehittyä markkinoinnin guruksi. Tämä pesti vie sinut suoraan piirin toiminnan ytimeen sekä avaa sinulle näköalapaikan Suomen merkittävimmän nuorisojärjestön viestinnän estradille.

Pestin päättyessä tulet olemaan parempi johtaja ja näet konkreettisesti työsi tulokset koko piirin alueella. Tukenasi sinulla on markkinointiryhmän puheenjohtaja, toimiston auttavat kädet sekä muu ViMan jäsenistö.

Pestin kesto

2 vuotta

Yhteystiedot

Hae pestiä kertomalla kuka olet, mitä olet partiossa tehnyt ja mikä sinusta tekisi täydellisen johtajan sometiimille. Voit samalla kertoa kenties unelmistasi tai piirin sisällöntuotannon ongelmista, joihin välittömästi tarttuisit. Ota huoletta yhteyttä markkinointiryhmän puheenjohtajaan, Perttu Alanteeseen sähköpostilla (perttu.alanne@partio.fi). Perttu vastaa mielellään myös kaikkiin kysymyksiisi!

Lisätietoja

Lisää voit kysellä markkinoinnin puheenjohtajalta Pertulta (perttu.alanne@partio.fi) tai nykyiseltä somen puhikselta Kertulta (kerttu.tamminen@partio.fi)