Sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuuden osaaja

Moninaisuusryhmä hakee seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden osaajaa! Haluaisitko juuri sinä edistää seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden huomioimista partiossa? Tässä pestissä pääset toimimaan aktiivisesti piirin moninaisuusryhmässä ja kehittämään yhteistyötä Pinkkipartion kanssa. Voit rakentaa pestistä itsesi näköisen ja siihen voi kuulua mm. tapahtumien ja koulutusten järjestämistä sekä vaikuttamistyötä.

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Pesti vaatii kiinnostusta ja/tai osaamista seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden huomioimisesta partiossa.

Moninaisuusryhmän jäsenet osallistuvat kokouksiin ja osallistuvat ryhmän koulutusten, projektien ja tapahtumien järjestelyihin. Ryhmässä toimimiseen kuuluu myös toiminnansuunnittelu ja -arviointi. Kokouksia on n. 1 krt/kk ja toiminnanalan tapahtumia/koulutuksia on n. 5-10/v.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Tässä pestissä pääset mm:

- Tekemään partion harrastamisesta kaikille saavutettavampaa
- Vaikuttamaan seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden edistämiseen piirissä
- Tutustumaan Pinkkipartion toimintaan
- Osallistumaan omaa pestiä ja partiouraa tukeviin koulutuksiin
- Kehittämään omia viestintä- ja ryhmätyötaitojasi

Pestin kesto

2

Yhteystiedot

Pestiin voit hakea sähköisesti laittamalla viestiä alla oleviin sähköpostiosoitteisiin. Partioasemalla tavatessa, voit ilmaista mielenkiinnon pestiä kohtaan nykäisemällä hihasta!

Otathan viestin suhteen yhteyttä moninaisuusryhmän puheenjohtajaan Iina Laamanen iina.laamanen@partio.fi tai moninaisuudesta vastaavaan hallituksen jäseneen Tiia Talvitie tiia.talvitie@partio.fi.