Supersemman johtaja/johtajapari

Lippukunta- ja syysseminaarien eli Supersemman johtaja vastaa kahdesta asiasta: että semma yltää sille asetettuihin tavoitteisiin ja että seminaarin käytännön järjestelyt rullaavat.

Rooli voi olla erilainen eri vuosina sen mukaan, millainen staabi tapahtumalla on.

Supersemman johtaja kokoaa ja pestaa tapahtuman staabin, määrittää semman tavoitteet yhdessä staabin ja lipppukuntatuen ryhmän/piirin johdon kanssa, koostaa semmalle ohjelmarungon ja pitää huolen, että kunkin osa-alueen vasstaava on tehtäviensä tasalla. Lisäksi johtaja huolehtii siitä, että semman käytännön järjestelyt on hoidossa (esimerkiksi ruokahuolto, majoitus, kuljetukset), vastaa tapahtuman markkinoinnista yhdessä toimiston kanssa, huolehtii tekijöiden ja puhujien kiittämisestä sekä huolehtii semman saavutettavuudesta (esim. Helppo Tulla –tunnus).

Partiokokemus

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Semman menestyksekäs johtaminen edellyttää aiempaa kokemusta tapahtuman järjestämisestä sekä johtamisesta ja pesti vaatii kykyä erottaa olennainen epäolennaisesta. Semman johtajalla on hyvät viestintätaidot, ideointikykyä ja innostusta tapahtuman tekemiseen. Lisäksi häneltä tarvitaan kykyä organisoida ihmisetä ja tapahtuma rullaamaan sujuvasti.

Pesti vaatii aikaa keväällä n. yhden kokouksen verran kuukaudessa, mutta lähempänä Semmaa, aikaa vaaditaan huomattavasti enemmän. Aikaa kuluu staabin kokouksiin sekä tapahtuman järjestämiseen itsenäisesti.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Supersemman johtajan pesti tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä luomaan PäPan luottiksille ja lippukunnille juuri sinun näköinen Semma, kokemusta oman tiimin vetämisestä sekä tapahtuman johtamisesta.

Pestiin saa tukea lippukuntatuen ryhmästä (erityisesti hallituksen jäsenet ja puhis) sekä toimistolta. Vanhojen lippukuntasemmojen ja Supersemmojen materiaalit löytyy Jemmasta LPK-tuen alta.

Pestin kesto

Vuoden 2022 loppuun

Yhteystiedot

Mikäli kiinnostut pestistä tai sinulla herää pestiin liittyen kysymyksiä, niin ota rohkeasti yhteydettä Lucakseen (lucas.lumberg@partio.fi) tai Janneen (janne.sarkkinen@partio.fi) sähköpostilla tai teamsin kautta yksityisviestillä.