Taimi -projektiluottis, Veromiehen lippukuntaprojekti

Onko partio mielestäsi maailman hienoin harrastus, ja haluat auttaa päpalaisia lippukuntia tarjoamaan sitä yhä useammalle lapselle ja nuorelle? Tule mukaan kylvämään kasvun siemeniä ja vaalimaan kasvun taimia!

Haemme Taimeen projektiluottista keskittymään Veromiehen alueen lippukuntaprojektiin. Taimen projektiluottis toimii Taimi- toimikunnan alla, joka yhdessä toteuttaa piirineuvoston hyväksymiä lippukuntiaprojekteja. Jokainen projekti on erilainen, mutta luottiksen tehtäviin voi kuulua esimerkiksi:

• Rekrytoida perustajajäseniä perustettaviin lippukuntiin eri kanavien kautta
• Tukea perusteilla olevaa lippukuntaa toiminnan käynnistämisessä ja lippukunnan perustamisessa
• Koordinoida uuden lippukunnan vapaaehtoisille järjestettäviä räätälöityjä koulutuksia
• Tehdä yhteistyötä toimistolla järjestökoordinaattorin kanssa
• Tehdä yhteistyötä muiden toiminnanalojen kanssa

Partiokokemus

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Pestin sisältö ja työmäärä räätälöidään pestattavan henkilön tilanteeseen ja kiinnostuksen kohteisiin sopivaksi.
Taimessa on tarvetta monenlaisille vahvuuksille. Voit olla se, jota etsimme, jos tunnistat itsesi yhdestäkin näistä kuvauksista:
• innostunut ja tavoitteellinen tiimipelaaja, joka nauttii yhdessä tekemisestä, muiden auttamisesta ja kannustamisesta
• visioiva ja idearikas tekijä, joka innostuu asioiden kehittämisestä ja uusien asioiden kokeilemisesta
• analyyttinen ja järjestelmällinen pohdiskelija, jolle on mielekästä tarkastella kokonaiskuvaa ja etsiä ratkaisuja erilaisiin ongelmiin
• Verkostoituja ja viestijä, joka innostut mahdollisuudesta tutustua piirin eri toiminnanalojen tekemisiin ja tuomaan näiden osaamista yhteen lippukuntien tukemiseksi

On hyödyksi, jos sinulla on kokemusta lippukunnan arjesta, eli olet toiminut vaikkapa lippukunnan hallituksessa tai muuten tehnyt monenlaista lippukunnassa. PJ-peruskurssi on hyvä olla käytynä, mutta ei ole vaatimus. Pestiä voi ja kannattaa tehdä parina.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pestissä pääset osaksi innostavaa toimikuntaa, tilaisuuden tutustua uusiin tyyppeihin ja erilaisiin lippukuntiin. Pääset oppimaan paljon piirin toiminnasta ja lippukunnille tarjoamasta tuesta.
Saat myös paljon palkitsevia kokemuksia, kun näet lippukuntaprojektien tuottavan tulosta ja lippukuntien kasvavan ja kukoistavan. Saat kokemuksen merkityksellisyydestä, sillä pestisi kautta edistät yhä useamman lapsen, nuoren ja aikuisen pääsyä partioharrastuksen pariin.

Pestin kesto

1-2 vuotta, sopimuksen mukaan

Yhteystiedot

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Taimi-toimikunnan puheenjohtajaan Joona Rajamäkeen, niin jutellaan lisää! Yhteystiedot: etu.sukunimi@partio.fi
Voit kertoa viestissäsi vapaasti kuka olet, mitä olet partiossa tehnyt ja miksi pesti kiinnostaa. Kaikki tarkentavat kysymykset ovat myös tervetulleita.