Taimi-toimikunnan jäsen

Onko partio mielestäsi maailman hienoin harrastus, ja haluat auttaa päpalaisia lippukuntia tarjoamaan sitä yhä useammalle lapselle ja nuorelle? Tule mukaan kylvämään kasvun siemeniä ja vaalimaan kasvun taimia!

Pestissä keskitytään tiettyihin pääkaupunkiseudun alueisiin, joissa koetaan mahdollisuutta kasvuun. Ajatuksena on se, että 1-2 taimen luottista keskittyvät aina kerrallaan yhteen lippukuntaprojektiin, joka suuntautuu jollekin tietylle alueelle.

Tämän lisäksi Taimen ryhmä yhdessä koordinoi kasvusparrailu-tilauskoulutuksia, joiden tarkoituksena on tarjota lippukunnille kasvuun keskittyviä yhden illan mittaisia sparrailuja. Taimi ei pääsääntöisesti koulutuksia tee, mutta koordinoi sparrauksia keskitetysti, jotta ne olisivat laadukkaita ja juuri sellaisia, joita lippukunnat sillä hetkellä kaipaisivat.

Tällä hetkellä kaipaisimme luottiksia

  • Niittykumpuun keskittyvään projektiin sekä kasvusparrailuiden koordinointiin (näissä kummassakin yksi luottis jo valmiiksi on)

Pestin sisältö ja työmäärä räätälöidään pestattavan henkilön tilanteeseen ja kiinnostuksen kohteisiin sopivaksi. Pestin kesto: yhden lippukuntaprojektin verran noin 1,5-2 vuotta

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Pestin sisältö ja työmäärä räätälöidään pestattavan henkilön tilanteeseen ja kiinnostuksen kohteisiin sopivaksi. Pestiin valittavalta henkilöltä toivotaan hyvää ihmisten johtamisen ja motivoimisen taitoa. Jos tiedostat sen, että piirin vapaaehtoistoiminta ei ole aina ruusuilla tanssimista, niin tää homma on sulle, sillä tarkoituksenahan on saada lippukunnat bailaamaan kasvusta ja kehityksestä.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pestissä saat innostavan porukan, jonka kanssa tehdä, tilaisuuden tutustua uusiin tyyppeihin ja erilaisiin lippukuntiin. Pääset oppimaan paljon piirin toiminnasta ja lippukunnille tarjoamasta tuesta. Halutessasi pesti tarjoaa mahdollisuuden kehittää ja luoda uutta. Pestiin on tarjolla paljon koulutusta sekä henkilökohtaista tukea.

Pestin kesto

Yhden lippukuntaprojektin verran noin 1,5-2 vuotta

Yhteystiedot

Kiinnostuitko?

Ole rohkeasti yhteydessä?
Anni Schalin
Taimi-toimikunnan puheenjohtaja
puh 045 126 7375
anni.schalin(a)partio.fi

Lisätietoja

Pesti ei edellytä fyysistä olemista pääkaupunkiseudulla, mutta tietämys pääkaupunkiseudusta katsotaan eduksi.