Johtajahuollon tekijä aikuisten ja vaeltajien afterwork-illalle

Haluaisitko tukea lippukuntien vaeltajia ja aikuisia ja järjestää heille illan mittaisen johtajahuollon yksin, kaksin tai kaveriporukalla?

Aikuisten ja vaeltajien afterwork- joskus tunnettu myös aikuisten iltanuotiona, järjestetään kaksi kertaa vuodessa piirin vaeltajille ja aikuisille. Etsimme syksyllä pidettäviin afterwork-iltoihin johtajaa. Tapahtumaan ei ole lukkoon lyötyä teemaa sillä tapahtuma on aina johtajansa näköinen, pääasia että illassa on kivaa!

Edellisinä vuosina afterworkeissa on ollut mm. yhteistä saunomista ja rentoutumista, erilaisia maisteluiltoja, yösuunnistusta tai kaupunkiseikkailua. Vain taivas on rajana! Apua ja tukea tapahtuman suunnitteluun saat piirin aikuisryhmältä. Tapahtuman osallistujamäärä vaihtelee teeman ja puitteiden mukaisesti. Yleensä noin 15-40 osallistujaa,

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Ideoita ja halua järjestää johtajahuoltoa lippukuntien vaeltajille ja aikuisille. Konkreettisemmin illan suunnittelun, puitteista sopimisen yhdessä aikuisryhmän kanssa ja yhden illan järjestelyt.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Kivan ja lyhyen pestin hyvin yhden illan järjestämiseen kohdistuen. Mahdollisuuden tutustua uusiin tyyppeihin ja tarjota heille tärkeää huoltoa partioarkeen!

Pestin kesto

n. 2-3 kk suunnittelusta H-hetkeen

Yhteystiedot

Lisätietoja ja vapaamuotoiet hakemukset pestiin sähköpostitse aikuiryhmän puheenjohtajalle katja.nummela@partio.fi