Tule tekemään yhden illan kaupunkikisaa aikuisille ja vaeltajille huhtikuussa!

Onko sulla takataskussa villejä ideoita partiotaitokisoihin, joita et ole päässyt toteuttamaan? Tuleeko sulla mieleen hulvattomia rastivihjeitä ja riemukasta ohjelmaa yhdeksi illaksi? Haluaisitko olla mukana järjestämässä hullunkurista parin tunnin iltakisailua vaeltajille ja aikuisille Partioviikolla 20.4.2023?

Maailman 11. nopeimmat PT-skabat lähestyvät! Maailman nopeimmat partiotaitokilpailu on periteisesti se vaeltajien ja aikuisten kohokohta Partioviikolla, jonka sisältö vaihtelee maan ja taivaan väliltä vuosittain. Näissä kisoissa mikään rastitehtävä ei ole liian pöhkö, vaan kisat ovat joka vuosi erinäköiset, vähintään yhtä erikoiset ja rennot.

Etsimme kisalle johtajaa ja staabia. Ottaisitko sinä tai haasteen vastaan ja hyppäisit tekemään vaeltajille ja aikuisille ikimuistoista kisailtaa?

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Kiinnostusta järjestää ja toteuttaa rento ja erilainen partiotaitokilpailu, missä kisaillaan, mutta johtajahuollolla on iso merkitys.

Konkreettisemmin kisan suunnitteluun ja valmisteluun voi varautua noin 3-5 kokoukseen ja varsinaisena kisailtana valmisteluihin, kisan toteuttamiseen sekä purkuun.
Mikäli vain rastihenkilön tehtävä kiinnostaa riittään infoon tutustuminen etukäteen ja kisaillan ajan apuna toimiminen.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pääset ideoimaan kevään siisteimmät yhden illan pt-kisat ja samalla tuomaan säpinää Partioviikon tapahtumiin ja Helsingin katukuvaan. Pesti on lyhyt ja selkeä, joten sinun ei tarvitse sitoutua pitkään pestiin.
Kisanjohtajana pääset johtamaan kevään hullunkurisimmat ja nopeimmat kisat! Saat johtaa staabia, joka loihtii kasaan maailman makeimmat parin tunnin kisat. Tukea saat piirin aikuisryhmältä.

Staabilaisena pääset heittämään kaikki parhaat ja hassuimmat ideat eetteriin! Pääset toteuttamaan kaikki häröimmätkin kisaideat ja loihtimaan hyvän porukan kanssa kevään päheimmät parin tunnin kisat. Tukenasi toimii muu staabi ja kisanjohtaja.

Pestin kesto

Alkuvuodesta toukokuulle 2023

Yhteystiedot

Kerro kiinnostuksestasi niin jutellaan lisää. Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen vapaaehtoistuenryhmän puheenjohtajalle, Maria Kannistolle, maria.kannisto@partio.fi