Turvatoimikuntaan paripuheenjohtajaksi

Pääkaupunkiseudun partiolaisten turvatoimikunta hakee paripuheenjohtajaa. Turvatoimikunnan perustehtävä on tukea piiriä sekä lippukuntia turvallisen partioharrastuksen mahdollistamisessa sekä järjestää turvallisuuskoulutuksia piirissä. Tuotteitamme ovat mm. vuosittaiset järjestyksenvalvojan perus- ja kertauskoulutukset, matalan kynnyksen turvallisuusiltama Turva Date Night, sekä turvallisuusaiheiset materiaalit kirjallisessa ja sähköisessä muodossa lippukuntien tueksi.

Toimikunnalla on entuudestaan yksi puheenjohtaja, jolle haemme paria. Uskomme, että parijohtaminen auttaa johtamaan toimikuntaa monipuolisemmin ja paremmin, kun myös puheenjohtajilla on toisistaan tukea ja sparrailuapua. Nykyisellä puheenjohtajalla on kokemusta toiminnanalalta, joten parijohtajalta ei edellytetä entuudestaan taustaa turvasta, vaan into ja kiinnostus alaa kohtaan riittää mainiosti. Toiveena olisi, että nyt rekrytoitava puheenjohtaja voisi ottaa erityisesti vastuuta toimikunnan johtamisesta, eli ryhmänjohtamiskokemuksesta on etua pestissä.

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

- Kiinnostusta partion turvallisuustoimintaa kohtaan.
- Kiinnostusta parijohtajuutta kohtaan.
- Halua olla mukana kehittämässä turvatoimikunnan toimintaa sekä intoa yhteiseen tekemiseen ja ideointiin
- Aikaa osallistua toimikunnan kokouksiin noin 4 kertaa vuodessa sekä ohjelman toiminnanalan kokouksiin 3-5 kertaa vuodessa.
Lisäksi pestiin kuuluu uusien toimikuntalaisten rekrytointi ja pestaaminen (aloituskeskustelu, välipestikeskustelu ja päätöskeskustelu), joiden toteutuksesta puheenjohtajat sopivat keskenään.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

- Mahdollisuuden tehdä oman mielenkiintosi ehdoilla erilaisia kehittämistöitä ja/tai projekteja
- Turvatoimikunnan mahtavan porukan, jonka kanssa innostua, suunnitella, ideoida ja toteuttaa
- Monipuolisen näköalapaikan piiriin toimintaan
- Mahdollisuuden kehittää itseäsi johtajana

Pestin kesto

Sopimuksen mukaan

Yhteystiedot

Mikäli kiinnostuit tai heräsi kysyttävää, laita reippaasti viestiä tero.honkaniemi(at)partio.fi tai verna.repka(at)partio.fi