Väiski 2023 leirinjohtaja (EPT)

KUULUTUS: SEURAAVA VÄISKI 2023 ETSII LEIRINJOHTAJIA! 

EPT:n vuosikokous päätti aloittaa seuraavan Väiskin suunnittelun kesälle 2023 ja nyt etsitään leirinjohtajia! Tehtävään etsitään ensisijaisesti kahta leirinjohtajaa.  

Väiski on Espoon ja Kauniaisten partiolaisten suurleiri, joka järjestettiin edellisen kerran kesällä 2014. Väiski oli tarkoitus järjestää vuonna 2020 sekä 2021, mutta koronaviruksen vuoksi leiriä ei päästy järjestämään. Väiskille odotetaan noin 2200 osallistujaa ja leirillä on pyrkimys koota yhteen kaikki espoolaiset ja kauniaislaiset partiolaiset.  

Väiskin leirinjohtajien tehtäviin kuuluu mm.  

  • Projektin kokonaisuuden hallinta ja kokonaisuudesta vastaaminen 
  • Leiritoimikunnan rekrytointi, pestaus ja johtaminen 
  • Projektisuunnitelman ja talousarvion valmistelu leiritilauksen pohjalta sekä projektin talouden seuranta ja tuloksesta vastaaminen 
  • Leiriorganisaation johtamiskulttuurista, toimintatavoista ja työkaluista vastaaminen 
  • Projektityöntekijän ohjauksesta vastaaminen 
  • Yhteistyökumppaneista ja edustamisesta sidosryhmissä 
  • Läheinen yhteistyö EPT:n hallituksen, muiden suurleirejä vuosien leirinjohdon pestin aikana järjestävien piirien sekä Suomen Partiolaisten kanssa 

Partiokokemus

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Väiskin leirinjohtajan tulee olla vähintään 18-vuotias ja partionjohtajavaltakirjan omaava. Lisäksi häneltä edellytetään vahvaa sitoutumista projektiin ja visiota siitä, millainen on seuraava Väiski. Leirinjohtajalta odotetaan vankkaa kokemusta lippukunta- ja EPT-toiminnasta. Varsinkin vuoden 2023 aikana projekti vaatii leirinjohtajalta paljon ajankäyttöä. 

Pestin kesto

Leirinjohtajan pesti alkaa huhtikuussa 2022 ja kestää vuoden 2023 loppuun. Väiski-leiri järjestetään kesällä 2023.  

Yhteystiedot

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen ept@partio.fi. Hakuaika päättyy perjantaina 14.1.2022 klo 23.59. Kerro hakemuksessa ainakin itsestäsi, partiotaustasi, tehtävistäsi partiossa sekä siitä, mikä sinua motivoi sinua hakemaan pestiin, ja mitkä ovat sinun vahvuutesi leirinjohtajana. Tehtävään etsitään ensisijaisesti kahta leirinjohtajaa.  

Lisätietoja

EPT:n hallitus valitsee leirinjohtajan ja valinta vahvistetaan kevätkokouksessa 22.3.2022. Jos sinulla on aiheesta lisää kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä EPT:n hallitukseen ept@partio.fi.