Valmentaja aluetiimiin

Valmentajana toimit oman alueesi aluetiimissä ja tuet yhdessä tiiminne kanssa lippukuntien johtokolmikoita. Kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan painotus on joko lippukunnanjohtajien, ohjelmajohtajien tai pestijohtajien tukemisessa. Aluetiimi sopii työnjaosta yhdessä. Aluetiimissä olet lippukuntatuen ytimessä auttamassa alueen lippukuntia siinä, että lippukuntia johdetaan hyvin, lippukuntien vapaaehtoiset ovat motivoituneita ja partio-ohjelma toteutuu. Valmentajana olet tilanteesta riippuen luotettava tuki, asiantuntija, opas käytännön asioissa, viestinviejä tai innostava sparraaja.

Partiokokemus

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Valmentajalla on mielellään kokemusta johtamistehtävistä lippukunnassa ja kiinnostusta ihmisten johtamiseen. Valmentaja on lisäksi kiinnostunut alueellisen yhteistyön kehittämisestä ja häneltä ehkä löytyy jo näkemystäkin tähän. Pesti on mainio esim. lpkj-, ohjelmajohtaja-, tai pestijohtajakautensa juuri päättäneelle, jolla on intoa tukea uusia lippukunnanjohtajia sekä syventää osaamistaan. Yhtälailla pesti sopii partiokonkarille, joka haluaa palata takaisin lähelle lippukunnissa tapahtuvaa työtä ja hyödyntää kokemustaan ja osaamistaan.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pesti tarjoaa mahdollisuuden päästä piirin lippukuntatuen ytimeen. Pääset osaksi innostavaa ja asiantuntevaa tiimiä, jonka kanssa hulluistakin ideoista kehitetään joka vuosi jotain uutta ja mahtavaa. Saat onnistumisenkokemuksia, kun valmentajat hyödyntävät tuottamianne materiaaleja lippukuntia tukiessaan ja ovat motivoituneita järjestämienne tapaamisten ja koulutusten jälkeen. Pestissä pääset tekemään yhteistyötä yli toiminnanalarajojen ja tutustut samalla muihin PäPan luottamushenkilöihin. Saat tukea hallituksen jäseneltä, ryhmän puheenjohtajalta sekä piiritoimiston lpk-koordinaattoreilta. Piirin luottamushenkilönä saat käyttöösi O365-työkalut.

Pestin kesto

2 vuotta

Yhteystiedot

Mikäli valmentaja voisi olla tuleva partiopestisi, ole yhteydessä Tinttiin
johanna.kauppila@partio.fi
0408219333