Valmentajavastaava lippukuntatuen ryhmään

Valmentajavastaavana tuet aluetiimien valmentajia ja kuulut noin 4-5 valmentajavastaavan muodostamaan lippukuntatuen A-tiimiin. Valmentajavastaavat tuottavat aluetapaamisten materiaalit neljä kertaa vuodesta, järjestävät ilta- ja viikonlopputapaamisia valmentajille sekä osallistuvat vuoden alussa aluetiimien tavoitekeskusteluihin. Kiinnostuksesta ja osaamisesta riippuen voit toimia joko lippukuntavalmentaja-, ohjelmavalmentaja- tai pestausvalmentajavastaavana. Valmentajavastaavalla on omat kummialueet, joiden tuesta ja pestaamisesta erityisesti vastataan. Toimit myös linkkinä piirin eri ryhmien ja toimikuntien välillä varmistaen, että valmentajat ja lippukuntien johtokolmikot saavat tarvitsemaansa tukea muilta toiminnanaloilta. Valmentajavastaavana olet lisäksi vahvasti osa piirin lippukuntatuen ryhmää ja pääset vaikuttamaan pitkälti siihen, millaista lippukuntien johtokolmikoiden tuki pääkaupunkiseudulla on.

Partiokokemus

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Valmentajavastaavalla on mielellään aiempaa kokemusta aluetiimin valmentajana tai esimerkiksi kouluttajana toimimisesta. Tämä ei kuitenkaan ole mikään vaatimus, ja mieluusti täydennämme tiimiä erilaisilla taustoilla! Tärkeintä on motivaatio ja palo lippukuntatuen tekemiseen. Pestin vaatima ajankäyttö on noin 1-3 iltakokousta kuukaudessa sekä 2-4 viikonloppua vuodessa. Pesti vaatii lisäksi muutaman tunnin viikossa itsenäistä työskentelyä.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pesti tarjoaa mahdollisuuden päästä piirin lippukuntatuen ytimeen. Pääset osaksi innostavaa ja asiantuntevaa tiimiä, jonka kanssa hulluistakin ideoista kehitetään joka vuosi jotain uutta ja mahtavaa. Saat onnistumisenkokemuksia, kun valmentajat hyödyntävät tuottamianne materiaaleja lippukuntia tukiessaan ja ovat motivoituneita järjestämienne tapaamisten ja koulutusten jälkeen. Pestissä pääset tekemään yhteistyötä yli toiminnanalarajojen ja tutustut samalla muihin PäPan luottamushenkilöihin. Saat tukea hallituksen jäseneltä, ryhmän puheenjohtajalta sekä piiritoimiston lpk-koordinaattoreilta. Piirin luottamushenkilönä saat käyttöösi O365-työkalut.

Pestin kesto

2 vuotta

Yhteystiedot

Voisiko seuraava pestisi olla valmentajavastaava? Haluatko lisätietoja?
Ole yhteydessä lpk-tuesta vastaavaan hallituksen jäseneen, Tinttiin:
johanna.kauppila@partio.fi
040 821 9333