Viestintäryhmän puheenjohtaja

Viestinnän puheenjohtajan vastuulle kuuluvat alueviestintätoimikunta Viestintägurut ja Heppu-lehti. Viestinnän puheenjohtajana sinulle kuuluu myös viestinnän erinäisiä projekteja, kuten Pääkaupunkiseudun Partiolaisten vuosikirja ja ekaluokkalaisten lehti. Puheenjohtajana pääset mukaan kehittämään viestinnän ja markkinoinnin toiminnanalaa ja mahdollistamaan ja toteuttamaan mitä mielenkiintoisimpia projekteja. Viestintää ja markkinointia kanssasi johtavat myös markkinointiryhmän ja kuvaustoimikunnan puheenjohtajat sekä hallituksen viestinnästä ja markkinoinnista vastaava jäsen.

Alueviestintätoimikunnan, eli tuttavallisemmin Vigujen, tavoitteena on tukea pääkaupunkiseudun lippukuntia kohti ennennäkemättömän sujuvaa viestintää. Vigut auttavat lippukuntia erityisesti viestinnän ja markkinoinnin haasteissa.

Heppu uutisoi journalistisella otteella pääkaupunkiseudun ajankohtaisista partioasioista, lippukuntien kuulumisista, käynnissä olevista hankkeista sekä muista merkittävistä partioon liittyvistä aiheista. Printtilehden kohderyhmänä ovat erityisesti samoajat ja nuoret aikuiset eli 15–30-vuotiaat. Verkossa ja sosiaalisessa mediassa julkaistavat sisällöt on kohdistettu erityisesti tarpojille ja nuorille aikuisille eli 12–30-vuotiaille. Hepussa on käytössä AR-teknologiaa eli lisättyä todellisuutta.

Partiokokemus

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

- aiempaa kokemusta ryhmän johtamisesta
- partiotietämystä ja -tuntemusta
- hyvää suomen kielen taitoa sekä kykyä ideoida
- näkemystä viestinnän kokonaiskuvasta

Eduksi katsotaan aiempi kokemus partioviestinnästä. Pesti ei sinällään edellytä aiempaa kokemusta partiosta, mutta kokemukset ovat opettaneet, että partion tuntemisesta on pestissä iso hyöty.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pesti tarjoaa sinulle
- näköalapaikan koko piirin toimintaan
- uusia kontakteja ja ystäviä piirin viestintä- ja markkinointiryhmästä
- koulutusta pestin vaatimiin tehtäviin
- mahdollisuuden kehittyä taitavaksi johtajaksi ja organisoijaksi
- tukea muilta luottamushenkilöiltä ja piirin työntekijöiltä

Pestin kesto

2 vuotta

Yhteystiedot

Hae pestiin lähettämällä vapaamuotoinen hakemus joko videolla tai kirjallisesti sähköpostitse hallituksen viestinnästä ja markkinoinnista vastaavalle jäsenelle Kari Keskitalolle, kari.keskitalo@partio.fi 15.11.2019 mennessä.

Lisätietoja

Lisätietoja voit tiedustella Suvi Takalalta numerosta 040 588 2455 tai suvi.takala@partio.fi.