Yhteiskuntasuhdetoimikunnan puheenjohtaja

Yhteiskuntasuhdetoimikunnan puheenjohtajana pääset aitiopaikalle piirin vaikuttamisessa. Puheenjohtajana tehtävänäsi on luotsata Pääkaupunkiseudun Partiolaisten uudelleenperustettavaa yhteiskuntasuhdetoimikuntaa, jossa suunnitellaan ja toteutetaan piirin alueella olevien päättäjien tapaamisia sekä tuotetaan lippukunnille materiaalia ja koulutuksia sidosryhmätyöskentelyn tueksi.

Pestiin vastuualueet ja tehtävät:

• Kutsua koolle, valmistella ja johtaa ryhmän kokoukset

• Osallistua lippukuntatuen ryhmän kokouksiin

• Ryhmän jäsenten rekrytointi ja pestaaminen

• Toimintasuunnitelman toteutumisesta vastaaminen

• Toiminnan organisointi ja kehittäminen yhdessä piirin ryhmän jäsenten, puheenjohtajien ja toimihenkilöiden kanssa

• Ryhmän toiminnan suunnittelu ja arviointi

Tärkeää on, että olet kiinnostunut johtamaan ihmisiä ja ideoimaan keinoja, joilla ryhmän toiminta saadaan vakiinnutettua. Pääset myös itse vaikuttamaan pestin sisältöön ja ryhmän toimintaan.

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Ryhmän puheenjohtajalta ei edellytetä kokemusta partiotoiminnasta, mutta kiinnostusta sidosryhmistä sekä vaikuttamisesta on hyvä olla. Puheenjohtajan roolista iso osa on vapaaehtoisten johtamista. Pesti tarjoaa erinomaisen näköalapaikan pääkaupunkiseutulaiselle partiokentälle ja mahdollisuuden kehittää itseään. Pestissä olet iso esimerkki nuorille vaikuttamisen paikoista kiinnostuneille nuorille. Y-suhdetoimikunnassa tehdään vahvaa yhteistyötä SPn Y-traineekoulutuksen kanssa.

Pestin kesto

1-2v

Yhteystiedot

Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää kasvun tuesta vastaavalle hallituksen jäsenelle Lucakselle osoitteeseen lucas.lumberg@partio.fi.

Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse tai soittaa (0445280040).