Lippukunnanjohtajan, pestijohtajan ja ohjelmajohtajan apuna ovat aluetiimit. Myös toimisto auttaa tarvittaessa!

Lippukunnat on jaettu alueisiin ja jokaisella alueella on sekä oma aluetiimi että oma nimetty lippukuntakoordinaattori piirin toimistolla.

 

Aluetiimit

Aluetiimit auttavat lippukuntia lippukunnan johtamiseen liittyvissä asioissa ja partio-ohjelman sujuvassa toteuttamisessa. Aluetiimi koostuu kolmesta-neljästä henkilöstä: yhdestä tai kahdesta lippukuntavalmentajasta, ohjelmavalmentajasta sekä pestausvalmentajasta. He tukevat lippukunnissa erityisesti:

Oman aluetiimisi yhteystiedot saat toimistolta.

Lippukuntakoordinaattorit

Lippukuntakoordinaattorit ovat lippukuntien ensisijainen yhteys piirin toimistolle. He auttavat monenlaisissa pulmatilanteissa, vastailevat helppoihin ja vaikeisiin kysymyksiin ja auttavat eteenpäin, kun ihmetyttää.

Tyypillisiä lpk-koordinaattorin kohtaamia juttuja ovat esimerkiksi kysymykset materiaaleista, hallinnollisten pulmien selvittäminen, kolo-ongelmissa auttaminen, seurakuntayhteistyön setviminen, erimielisyydet vanhempien kanssa tai johtajiston kesken, lippukunnan perustamisen ja purkamisen koukerot, lippukunnan kriisitilanteiessa auttaminen ja monet muut lippukuntien kohtaamat hankalat tilanteet. Kaikkea saa kysyä!

  • Helsinkiläiset lippukunnat: Hanna Hietikko, hanna.hietikko@partio.fi, 040 861 5988
  • Espoolaiset ja kauniaislaiset lippukunnat: Tarja Vartiainen, tarja.vartiainen@partio.fi, 09 8865 1212
  • Vantaalaiset lippukunnat: Larissa ”Laija” Olasvuori, larissa.olasvuori@partio.fi, 050 547 3090

Toimistopalvelut lippukunnille

Toimistolla voi kopioida, postittaa, frankkeerata, laminoida ja tehdä rintanappeja
• Toimistolta saa neuvontaa ja tukea adventtikalenteriasioissa
Piirin partiokämppien avaimet noudetaan toimistolta
• Toimistolta saat partiomateriaalia kuten turvallisuusohjeita ja monenlaisia partioesitteitä eri kielillä
• Toimistolta voi lainata markkinointimateriaaleja, rastilippuja ja -leimasimia, maali- ja lähtölakanoita, turvaliivejä, liikennetikkareita, sisu-repun, biotaloussalkkun sekä erilaisia kirjoja. Lisäksi materiaalipankista löytyy kattavasti erilaisia apuvälineitä käytännön viestimiseen esimerkiksi kampanjaohjeita, partion logoja ja muokattavia kuvapohjia eri somekanaviin.
• Toimistolta voit vuokrata Teuva-keittimen (50 € / vrk, 100 € / vkl, 200 € / vko) ja
Iglun tekomuotin (10 € / kpl / vkl, 20 € /vko)
• Toimistorakennuksesta löytyy 10 kokoustilaa erilaisiin tarkoituksiin (ei viikoittaiseen toimintaan). Toimistolta saat apua tilavarauksiin.
• Toimistorakennuksesta löytyy työskentelytila, jossa on tietokoneita (yhdessä koneessa on taitto- ja kuvankäsittelyohjelmat)