Lippukunnanjohtajan, pestijohtajan ja ohjelmajohtajan apuna ovat aluetiimit. Myös toimisto auttaa tarvittaessa!

Lippukunnat on jaettu alueisiin ja jokaisella alueella on sekä oma aluetiimi että oma nimetty lippukuntakoordinaattori piirin toimistolla.

 

Aluetiimit

Aluetiimit auttavat lippukuntia lippukunnan johtamiseen liittyvissä asioissa ja partio-ohjelman sujuvassa toteuttamisessa. Aluetiimi koostuu kolmesta-neljästä henkilöstä: yhdestä tai kahdesta lippukuntavalmentajasta, ohjelmavalmentajasta sekä pestausvalmentajasta. He tukevat lippukunnissa erityisesti:

Oman aluetiimisi yhteystiedot saat toimistolta.

 

Lippukuntakoordinaattorit

Lippukuntakoordinaattorit ovat lippukuntien ensisijainen yhteys piirin toimistolle. He auttavat monenlaisissa pulmatilanteissa, vastailevat helppoihin ja vaikeisiin kysymyksiin ja auttavat eteenpäin, kun ihmetyttää.

Tyypillisiä lpk-koordinaattorin kohtaamia juttuja ovat esimerkiksi kysymykset materiaaleista, hallinnollisten pulmien selvittäminen, kolo-ongelmissa auttaminen, seurakuntayhteistyön setviminen, erimielisyydet vanhempien kanssa tai johtajiston kesken, lippukunnan perustamisen ja purkamisen koukerot, lippukunnan kriisitilanteiessa auttaminen ja monet muut lippukuntien kohtaamat hankalat tilanteet. Kaikkea saa kysyä!

  • Helsinkiläiset lippukunnat: Katri Hahl, katri.hahl@partio.fi, 040 450 1537
  • Espoolaiset ja kauniaislaiset lippukunnat: Tarja Vartiainen, tarja.vartiainen@partio.fi, 09 8865 1212
  • Vantaalaiset lippukunnat: Larissa ”Laija” Olasvuori, larissa.olasvuori@partio.fi, 050 547 3090