Piirihallitus

Piirihallitus vastaa piirin toiminnan johtamisesta käytännössä. Piirihallitus hoitaa käytännön asiat piirineuvoston keskittyessä pidemmän aikavälin linjauksiin. Piirihallituksen jäsenet johtavat piirin eri toiminnanaloja apunaan omat ryhmänsä. Hallituksen jäsenten ja ryhmien alaisuudessa toimivat kaikki piirin toimikunnat, jotka järjestävät muun muassa kursseja ja tapahtumia.

 


Piirinjohtaja
Siiri Kihlström, Tuikku-Tytöt, puh. 044 293 6449
Toimin hallituksen puheenjohtajana ja vastaan siitä, että piirin toiminnan painopisteet ja strategia toteutuvat koko piirin toiminnassa. Vastaan piirin yhteiskuntasuhteista, sidosryhmistä ja kumppanuuksista sekä edustan piiriä.

 


Piirin varajohtaja
Elias Herva, Kuksat
, puh. 0400 381 841
Piirin varajohtajana toimin piirinjohtajan työparina ja sijaisena. Piirinjohtajat vastaavat piirinjohtamisjärjestelmän kehittämisestä ja johtavat hallitusta sekä yhdessä hallituksen kanssa koko piiriä. Lisäksi vastaan piirin strategisista tavoitteista kasvun ja partio-ohjelman osalta sekä toimin isännistön edustajana hallituksessa.

 


Koulutus

Hanna Salminen, Olarinmäen Samoojat, puh. 040 762 6927
Vastaan koulutuksen toiminnanalasta, erityisesti erilaisista johtamiskoulutuksista. Varmistan, että pääkaupunkiseutulaiset partiolaiset saavat hyvät eväät johtamiseen niin partiossa kuin muussa toiminnassaan, ja että koulutus on laadukasta.

 


Lippukuntatuki (perustuki)
Anni Karsma, Korven Koukkaajat
, puh. 050 592 3939
Johdan lippukuntatuen toiminnanalaa yhdessä Tiian kanssa, ja vastuullani on lippukuntien perustuki. Tuemme pääkaupunkiseudun lippukuntia ja niiden hyvää johtamista ohjaamalla lippukunnan johtokolmikkoa eli lippukunnanjohtajaa, ohjelmajohtajaa ja pestijohtajaa.

 


Lippukuntatuki (erityistuki)
Tiia Merenheimo, Haukkavuoren Haltiat
, puh. 040 848 7802
Johdan Annin kanssa lippukuntatuen toiminnanalaa ja vastaan erityistuesta: Taimi-toimikunnasta, joka tukee kasvua alueilla ja lippukunnissa ja Viestintäguruista eli alueviestintätoimikunnasta, joka tukee lippukuntia viestintäasioissa ja edistää partion alueellista näkyvyyttä.

 


Moninaisuus

Senni Raunio, Korven Koukkaajat, puh. 040 546 9057
Vastaan piirissä moninaisuuden toiminnanalasta. Käytännössä se tarkoittaa, että vedän piirin moni-ryhmää, jossa suunnittelemme ja toteutamme hankkeita erilaisten yhteistyökumppanien, kuten vastaanottokeskusten tai perhekotien tai vaikka koulujen kanssa. Suunnittelemme ja toteutamme myös joitakin pienimuotoisia tapahtumia. Pyrimme toimimaan tukena lippukunnille, jotta he voisivat tehdä toiminnastaan entistä moninaisempaa, auttaa materiaalien kääntämisessä tai rakentaa yhteyttä lippukuntien ja maahanmuuttajanuorten välille. Pääasia on se, että kuka tahansa voi tulla mukaan partioon!

 


Partio-ohjelma (ikäkausiohjelma)

Pinja Lehtinen, Vartiovuoren Tytöt, puh. 041 547 0909
Johdan partio-ohjelmaryhmää, johon kuuluvat ikäkausitoimikunnat. Yhdessä toimikuntien kanssa vastaamme erilaisista piirin ikäkausitapahtumista, ohjelmatapahtumista, kursseista ja projekteista, kuten Helmi-talvileiristä.

 


Partio-ohjelma (partiotaidot)

Senni Lindén, Kartanopartio
Vastaan ohjelman alaisista taitotoimikunnista ja ohjelmaryhmästä, joka koostuu toimikuntien puhiksista. Taitotoimikuntia on kahdeksan: ensiapu, kiipely, leikki, kansainvälisyys, kisa, it, meripartio ja turva. Vastuullamme ovat siis koko piirin taitokoulutukset, pt-kisat ja erilaiset projektit.

 


Vapaaehtoistuki ja aikuiset
Nina Pitkänen, Tammisalon Metsänkävijät, puh. 0400 655 456
Vastaan piirissä aikuisten ja vapaaehtoisten hyvinvoinnista. Hyvinvointi on kaikkea oikeasta pestistä jaksamiseen ja kiittämiseen; sitä, mikä tekee partiosta harrastamisen arvoisen harrastuksen. Pidän myös huolta siitä, että partio on paras paikka tehdä vapaaehtoistyötä pääkaupunkiseudulla.

 


Viestintä ja markkinointi

Janne Heiskanen, Timanttipartio, puh. 050 369 0501
Vastaan viestinnän ja markkinoinnin toiminnanalasta. Tuemme lippukuntia sekä piirin toimintoja jäsenhankinnassa ja viestinnässä koulutusten, välineiden, ohjeiden ja viestintäkanavien avulla. Teemme partiota näkyväksi pääkaupunkiseudulla mm. erilaisten tapahtumien ja kampanjoiden voimin.