Maailman 8. nopein partiotaitokilpailu – ETÄEDITION 2020

Avainsanat: kilpailuevpjohtajahuolto

Kisa tavoitti miltei 500 osallistujaa ja reilusti yli sata vartiota leikkimieliseen kisailuun

Kisassa voiton vei Karanteenikanit, Olarinmäen samoojista (PäPa), toiseksi kiri Torpedo, Reippaat Pojat (J-SP) ja kolmanneksi Viikin Vindet, Viikin Vesikot (PäPa). Voittajajoukkueiden palkinnot toimitetaan postitse toukokuun aikana. Onnea voittajille!

Haluamme kiittää vielä kerran kaikia osallistuneita – huikea kisa! Toivottaa kisan staabi kulissien takaa, Pate, Essi, Anni, Jonni, Salla, Pyry, Matsku ja Anna

KOKO KISAN TULOKSET

***

Tää on vaan jotain hauskaa tekemistä yli 18 -vuotiaille!

Maailman 8. nopeimmat PT-kisat on vaeltajien ja aikuisten kohokohta Partioviikolla. Keskiviikko 22.4. on se ilta, kun laitetaan uusi vaihde silmään, ja ryhdytään kisailemaan ilman fyysistä kontaktia yllättävien tehtävien äärellä. Kilpailu on nopsa, illan ohjelma, joka tarjoaa mahdollisuuden karata pois arjen pyörteistä ja testata nokkeluutta sekä omia partio- ja muita taitoja.

Muutama tunti hulvatonta ohjelmaa omille kavereille on se, mitä moni haaveilee keskellä tätä kevättä. Oma hyvinvointi on tärkeää ja siksi Päpan aikuisryhmä järjestetää vaeltajille ja aikuisille oman tapahtuman tänäkin keväänä. Kyseessä on kahdeksatta kertaa järjestetty riemukas kilpailu, jossa kisataan joukkueissa.

Tänä vuonna joukkueen kokoa ei ole erikseen määritelty, joten aikuisten kesken omasta mielestänne sopivan kokoinen, ketterä kisajoukkue on sallittu. Joukkueen jäsenet voivat osallistua kisaan fyysisesti eri osoitteista, mutta joukkueen tulee varautua viestimään keskenään jollakin itselleen parhaalla tavalla (esim. Teamsin, Zoomin, Google Hangoutsin, Whatsapp-ryhmän tai -puhelun välityksellä).

Kisalle aiemmistakin vuosista tuttuun tapaan joukkue tienaa yhden lisäpisteen, mikäli joukkueessa on evp-jäsen mukana!

  • Huomioithan, että kisajoukkueen ilmoittavan henkilön tulee olla jäsenmaksun maksanut partiolainen!
  • 5 € on koko joukkueen osallistumismaksu!

Kisa käynnistyy klo 18:00 ja salaisuuksien verho avataan kisakirjeessä, joka lähetetään Kuksaan ilmoittautuneille kisavartioille maanantaina 20.4. kisailmoittautumisen yhteydessä jätettyyn sähköpostiin. Ole siis tarkkana täyttäessäsi ilmoittautumista.

 

Hyvää kannattaa odottaa,

Toivottavat kisan staabi, eli menneiden vuosien maailman x, x ja x. nopeimpien voittoisa kisavartio

Ilmoittautuminen päättynyt