Maailman 9. nopeimmat PT-kisat – Yllätysten Brugge!

Avainsanat: johtajahuoltoaikuisetpartioviikkokisa

Muutama tunti ihan hulvatonta ohjelmaa omille kavereille, aikuisvartiolle tai johtajiston huoltamiseksi on juuri se, mitä moni haaveilee keskellä tätä kevättä!

Maailman 9. nopeimmat PT-kisat on vaeltajien ja aikuisten oma kisailu. Maanantai 19.4. on se ilta, kun laitetaan uusi vaihde silmään, avataan Partioviikko ja ryhdytään kisailemaan ilman fyysistä kontaktia yllättävien tehtävien äärellä. Kilpailu on nopsa, yhden illan ohjelma, joka tarjoaa mahdollisuuden karata pois arjen pyörteistä ja testata nokkeluutta sekä omia partio- ja muita taitoja.

Kisavartion suosituskoko 3-5 hlö, joten ketterä kisajoukkue kasaan ja kisapilke silmäkulmaan. Kisa toteutetaan verkon välityksellä ja kukin kisavartion jäsen voi osallistua omasta kodistaan, mutta ulkovaatteitakaan ei kannata liian kauas piilottaa – mene ja tiedä? Kisavartion tulee itse sopia yhteydenpitotavoistaan kisan tuoksinassa. Suosittelemme jotakin jatkuvaa etäyhteyttä, jossa näkymää voi jakaa kisavartion kesken ja kiinnittyä mukaan niin tietokoneella kuin kännykälläkin riippuen kisavartion tehtäväjaosta. Kisa on täynnä yllätyksiä ja nopeita käänteitä.

Kisa avataan klo 17.00 ja jokaisen kisavartion tulee olla mukana viimeistään klo 18.00. Kisaan voi osallistua mainiosti yli piirirajojen.

Kisalle aiemmistakin vuosista tuttuun tapaan joukkue tienaa lisäpisteen, mikäli joukkueessa on ei-vielä-partiolainen mukana, eli partiotäkyä kehiin naapurin, opiskelu- tai työkaverin ynnä muiden evp-kamujen houkuttelemiseksi mukaan! Nokkelimmat hyödyntävät tilaisuuden rekryjuonella.

Tarkemmat juonet, lisävihjeet ja harhautukset toimitetaan kisavartionjohtajalle 16.4. mennessä. Tarkkaile siis ilmoittautuessa annettua sähköpostia.

5 € on koko kisavartion osallistumismaksu. Kisavartion ilmoittajan tulee olla jäsenmaksun maksanut partiolainen.

Ilmoittautuminen päättynyt