Aikuisten iltanuotio: Baristaoppia ja kahvia Partioasemalla!

Avainsanat: tapahtumailtaevpjohtajahuoltohyvinvointiyhdessä tekemineniltanuotioaikuiset

Vastapaahdetun kahvintuoksu sekoittuu mutteripannun huumaavaan kohinaan. Kuulostaako tutulta, vai olisiko kahvitietämyksessäsi (kenttäolosuhteissa) vielä kehitettävää? Ilmoittaudu mukaan aikuisten iltanuotiolle 24.10., joka järjestetään Partioasemalla ja opi lisää vastuullisesta kahvintuottamisesta ja opi tekemään parempaa kahvia kokeneen baristan opeilla! Tästä taidosta kiität itseäsi joka ikinen päivä.

Kahville kannattaa kutsua myös vanhat partiokaverit, sillä kahvin tekeminen ja juominen herättää epäaktiivisemmankin partiokaverin. Kutsu on avoin partioaktiivisuuteen katsomatta! Uuden tai vähemmän aktiivisen partiokaverin mukaan tuomisesta santsikuppi!

Aikuisten iltanuotiot kutsuvat aikuiset ja vaeltajat niin lippukunnista kuin piiristä virkistäytymään arki-iltana uusien tuttujen ja partiokavereiden kanssa. Iltanuotioiden teemat vaihtelevat uusien taitojen, hyvinvoinnin ja ajankohtaisten aiheiden ympärillä. Tapahtumaan voi osallistua vaikkapa koko lippukunnan aikuisporukan voimin, yksin, kaksin tai napata mukaan ei- vielä partiolaisen kaverin ja tulla yhdessä haistelemaan partiotunnelmaa.

Illat ovat muutaman tunnin mittaisia matalan kynnyksen tapahtumia, mihin ei tarvitse aiempaa osaamista tai erikoisvarusteita. Iltanuotion tarkempi ohjelma ja paikka ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

Ilmoittautuminen päättynyt