Bussikuljetukset Johtajatulille

Avainsanat: Yhteiskuljetusjohtaja

Kuljetusten tarkentunut aikataulu:

Lähtö: Helsingistä klo 17.45. Mäntymäen kenttä (Mäntymäentien eteläpuolella, eli tutummin Kisahallin viereinen iso parkkialue)

Paluu: Johtajatulilta klo 14.30 leirisuoralta (Tulisuoralla, Infopisteen ja Monumentin välinen alue.) Paluumatkaa varten busseissa merkinnät Helsinki tai Järvenpää-Helsinki. Varmista, että olet oikeassa bussissa!

Yksi busseista poimii Järvenpään linja-autoasemalta lisää väkeä kyytiin. Arvioitu ajoaika Helsingistä Järvenpäähän n. 35-40 min. Ajo-aika suurleirialueelle Evolle on noin kaksi tuntia lähdöstä.

Aikataulu on tiedotettu kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse 27.8. tiistaina jäsenrekisterissä mainittuun sähköpostiin tai ilmoittautuessasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

***

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset järjestää kaikille avoimen yhteiskuljetuksen Helsingistä Johtajatulille. Yhteiskuljetuksella pääset helposti ytimestä Johtajatulien ytimeen! Valitse ympäristövastuullinen tapa saapua tapahtumaan ja mikä sen rennompaa, kun paluumatkalla voit jakaa vielä parhaat kuvat kaverien kanssa tai ottaa unta palloon ratin kääntelyn sijasta!

Matkalla on mahdollisuus nousta kyytiin myös Järvenpään linja-autoasemalta. Muutoin bussit eivät poimi väkeä tai poikkea reitiltä. Paluu Evolta Johtajatulien ohjelman päätyttyä sunnuntaina iltapäivällä. (Arvioitu lähtöaika Evolta klo 14:00). Yhteiskuljetukseen ilmoittautuneille vahvistetaan tarkka lähtöpaikka ja paluuaikataulun tarkennukset elokuussa.

Hinnat:

  • Yhdensuuntainen matka 15 €
  • Meno-paluu 25 €
  • PäPan luottiksille 0 € (pesti oltava voimassa Kuksassa ja se on mainittava ilmoittautumisessa)

11.8. ilmo-DL:ään saakka voit muokata tai peruuttaa ilmoittautumisesi jäsenrekisteri Kuksassa. Tämän jälkeen ilmoittautumisesi on sitova, matka laskutetaan ja busseja tilataan ilmoittautumismäärän mukaisesti.

Polkupyöriä tai muita isoja välineitä ei kuljeteta, sillä bussien pakkaustilat täyttyvät matkustajien repuista ja rinkoista.

Muista Johtajatulille järjestettävistä yhteiskuljetuksista eri puolilta Suomea löydät tietoja Johtajatulien sivuilta: https://www.partio.fi/nyt/johtajatulet/osallistujalle-2/tapahtumapaikka-ja-saapuminen/

Ilmoittautuminen päättynyt