Bussikuljetukset Johtajatulille

Avainsanat: Yhteiskuljetusjohtaja

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset järjestää kaikille avoimen yhteiskuljetuksen Helsingistä Johtajatulille. Yhteiskuljetuksella pääset helposti ytimestä Johtajatulien ytimeen! Valitse ympäristövastuullinen tapa saapua tapahtumaan ja mikä sen rennompaa, kun paluumatkalla voit jakaa vielä parhaat kuvat kaverien kanssa tai ottaa unta palloon ratin kääntelyn sijasta!

Kuljetukset lähtevät Helsingin keskustasta perjantaina 30.8. klo 17.30.

Matkalla on mahdollisuus nousta kyytiin myös Järvenpään linja-autoasemalta. Muutoin bussit eivät poimi väkeä tai poikkea reitiltä. Paluu Evolta Johtajatulien ohjelman päätyttyä sunnuntaina iltapäivällä. (Arvioitu lähtöaika Evolta klo 14:00). Yhteiskuljetukseen ilmoittautuneille vahvistetaan tarkka lähtöpaikka ja paluuaikataulun tarkennukset elokuussa.

Hinnat:

  • Yhdensuuntainen matka 15 €
  • Meno-paluu 25 €
  • PäPan luottiksille 0 € (pesti oltava voimassa Kuksassa ja se on mainittava ilmoittautumisessa)

11.8. ilmo-DL:ään saakka voit muokata tai peruuttaa ilmoittautumisesi jäsenrekisteri Kuksassa. Tämän jälkeen ilmoittautumisesi on sitova, matka laskutetaan ja busseja tilataan ilmoittautumismäärän mukaisesti.

Polkupyöriä tai muita isoja välineitä ei kuljeteta, sillä bussien pakkaustilat täyttyvät matkustajien repuista ja rinkoista.

Muista Johtajatulille järjestettävistä yhteiskuljetuksista eri puolilta Suomea löydät tietoja Johtajatulien sivuilta: https://www.partio.fi/nyt/johtajatulet/osallistujalle-2/tapahtumapaikka-ja-saapuminen/

Ilmoittautuminen päättynyt