Yhteiskuljetukset Johtajatulille

Avainsanat: Yhteiskuljetusjohtajajohtajatulet

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset järjestää kaikille avoimen yhteiskuljetuksen Helsingistä Johtajatulille. Yhteiskuljetuksella pääset helposti Johtajatulien ytimeen! Valitse ympäristövastuullinen tapa saapua tapahtumaan ja mikä sen rennompaa, kun paluumatkalla voit jakaa vielä parhaat jutut kaverien kanssa tai ottaa unta palloon ratin kääntelyn sijasta!

Bussit lähtevät tänä vuonna kahdessa aallossa, joista voit valita itsellesi mieluisimman:

  • Klo 14.30 
  • Klo 17.30

HUOM! Bussit eivät poimi väkeä tai poikkea reitiltä. Kaikki bussit ajavat lähtiessä suorinta reittiä Evolle. 

Paluu Evolta Johtajatulien ohjelman päätyttyä sunnuntaina iltapäivällä. (Arvioitu lähtöaika Evolta klo 14:00). Paluuaikataulun osalta noudatetaan Johtajatulien aikataulua. Muutokset ovat mahdollisia Johtajatulien toteutumisen mukaisesti.

Hinnat:

  • Yhdensuuntainen matka 15 €
  • Meno-paluu 25 €
  • Päpalaisille johtokolmikon jäsenille ja piiriluottiksille yhteiskuljetus on ilmainen, mutta vaatii sitovan ilmoittautumisen 8.8. mennessä. Käyttämättä jätetyt ilmaisina varatut paikat laskutetaan.

8.8. ilmo-DL:ään saakka voit muokata tai peruuttaa ilmoittautumisesi jäsenrekisteri Kuksassa. Tämän jälkeen ilmoittautumisesi on sitova, matka laskutetaan ja busseja tilataan ilmoittautumismäärän mukaisesti.

Polkupyöriä tai muita isoja välineitä ei kuljeteta, sillä bussien pakkaustilat täyttyvät matkustajien repuista ja rinkoista.

Lisätietoja Johtajatulista löydät tapahtuman omilta verkkosivuilta! 

Johtajatulet -tapahtumiin liittyvissä kysymyksissä seuraa tapahtuman omia ohjeita.

Ilmoittautuminen päättynyt