Chilli

Chilli on tarpoja-samoaja-ikäkaudelle (13-17-vuotiaille) suunnattu kesäloman unohtumaton aloitustapahtuma Redissä, joka järjestetään 7.-8.6.2022. 

Tapahtumassa pääset kokemaan partion aivan uudella tavalla. Voit jättää solmut ja karttamerkit kololle ja tulla kokeilemaan mm. miten ruokaa saadaan tehtyä kauppakeskuksessa Helsingin ytimessä ja kuinka monta partiolaista saadaan majoittumaan Redin katolla olevaan riippumattokylään. Tapahtumassa pyyhitään olkapäiltä kaikki vanhat kuvitelmat mitä partiosta on ja tilalle luodaan elämyksellistä ohjelmaa kauppakeskuksen tiloja hyväksikäyttäen.
Tapahtumassa pääset siis viettämään uusien ja vanhojen ystävien kanssa ikimuistoisen vuorokauden Helsingin kattojen yllä, unohtumattoman ohjelman parissa ja hyvää ruokaa syödessä.
Kerää kaverit, niin partio kuin ei-vielä-partiolaiset, pakatkaa riippumatot mukaan ja tulkaa kokemaan mitä kaikkea yöllinen redi voi tarjota teille!

Tule kokemaan tähtitaivas Helsingin kattojen yllä. Ota frendit messiin ja tuu hengailee katolle sekä kauppakeskuksen tiloihin 24h. 

Ilmoittautuminen päättynyt