EPT-klubi

Ilmoittaudu nyt mukaan kuksaan.fi/50451! Ilmoittautuminen päättyy 19.5.22.

Tervetuloa 26.5.2022 EPT klubille Otaniemeen viettämään hauskaa aikaa partiokavereiden kanssa! EPT klubilla on tiedossa hyvää ohjelmaa, saunaa, ruokaa ja vapaata hengailua kavereiden kanssa.

Tänä keväänä klubilla on tarjolla lajikokeiluja ja nyt on ainutkertainen mahdollisuus lähteä testaamaan uusia juttuja. Tarjolla on: Tankotanssia, bolderointia, sprinttisuunnistusta ja kahvitasting. Lue lisää EPT:n nettisivuilta!

Lajikokeilut eivät vaadi ennakkotietoa. Mukaan täytyy napata ainoastaan urheilulliset vaatteet! Tämän jälkeen saunotaan yhdessä Otaniemen rantasaunalla ja syödään hyvää ruokaa. EPT pidättää oikeudet lajimuutoksiin.

Lajit starttaavat noin 14.30 ja sauna lämpiää klo 16.00 alkaen. Halutessasi voit osallistua koko päivän ohjelmaan, vain lajikokeiluun tai saunailtaan. Ihan omien menojen mukaan!

Tapahtuma on tarkoitettu EPT:läisille yli 15 vuotiaille partiolaisille, johtokolmikoille sekä EPT:n luottiksille. Tapahtuma on maksuton. Ilmoittautumisen voi perua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Tapahtuman osallistujalta laskutetaan 20 € maksu, mikäli ilmoittautumista ei peruuteta lainkaan.

Tapahtuma on hyvä tapa treffata tuttuja partiokavereita! Paikalle saa saapua koko johtajiston voimin, kaverin kanssa tai sitten ihan itsekseen.

IIlmoittaudu nyt mukaan kuksaan.fi/50451! Ilmoittautumisessa valitaan lajikokeilu. Mieti valmiiksi mikä laji sinua kiinnostaa, sillä paikat tullaan täyttämään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy 19.5.22.

Lisätiedot lajeista ept.fi/klubi!

Ilmoittautuminen päättynyt