Erätaito 0 – Retkeilyn alkeet aikuisille

Avainsanat: koulutuspartio

Tule kokemaan helppo partioretki ja opettelemaan tai vahvistamaan omia retkeilytaitojasi! Pääset oppimaan tai kertaamaan, kuinka trangia koottiin, kuinka saatiin teltta pysymään pystyssä ja mitä kaikkea tuleekaan retkille lähtiessä ottaa huomioon. Tapahtuma on tarkoitettu erityisesti partiossa aloittaneille uusille aikuisille sekä pientä erätaito-kertausta kaipaaville. Täältä saat myös hyvän varmistuksen siitä millä varusteilla kesäleirillä selviää mukavasti.

Kurssin aikana harjoitellaan perustaitoja, joiden oppimisen myötä oman lauman tai ryhmän vieminen metsäretkelle on helppoa. Tapahtumassa valmistetaan hyvät ruuat yhdessä osana ohjelmaa, jolloin myös ruuan valmistaminen eri tavoin retkiolosuhteissa tulee tutuksi. Halukkailla on mahdollisuus jäädä yöpymään la-su väliseksi yöksi ja tutustua majoittumiseen lämmitettävässä teltassa.

Tapahtuma järjestetään Nuuksiossa.

Lisätietoja: antti.jalo@partio.fi

Kurssilla ei ole esitietovaatimuksia, mutta halukkailla on mahdollisuus ilmoittautua aamupäiväksi samassa paikassa järjestettävään Tervetuloa Partioon -koulutukseen klo 11-15.00. Molempiin koulutuksiin ilmoittaudutaan samalla lomakkeella.

Ilmoittautuminen päättynyt