Espoon Punanen (EPT)

Tervetuloa TuhoPunkkuun!

Kevään koettelemuksista huolimatta Suomen suurin vuosittainen partiotaitokilpailu Espoon Punanen eli Punkku järjestetään jälleen! Kisa pidetään alkusyksystä 19.-20.9.2020. Kilpailuun odotetaan yli 400 kilpailijaa ja järjestelyihin osallistuu noin 200 toimitsijaa. Järjestelyistä vastaavat vuonna 2020 Vespan alueen lippukunnat. Yön yli kestävän Espoon Punasen kohderyhmänä ovat 12-vuotiaat ja sitä vanhemmat partiolaiset sekä ei-vielä-partiolaiset. Aiempaa kisakokemusta ei tarvitse olla. Espoon Punasen kisakutsu on julkaistu ja ilmoittautuminen auennut kisavartioille.TuhoPunkku

Ilmoittautuessasi 17.8.2020 mennessä saa kisavartionne yörastille aamupalatarjoilun. Yleisesti ilmoittautuminen päättyy 31.8.2020. Tapahtumaan voi jälki-ilmoittautua 1.-7.9.2020.

  • Ilmoittautumisen tekee vartionjohtaja (vain 1 ilmoittautuminen Kuksaan per vartio). Kisakirje ja muut tiedotteet lähetetään vartion ilmoittajan sähköpostiin, joten tarkista, että tietosi ovat oikein.
  • Valitse lippukunta, jota vartio edustaa, ”taho jota edustaa” -valinnasta maksajan jälkeen.
  • Mikäli kisavartion jäsenet, syntymävuodet ja ruoka-aineallergiat ovat tiedossa, ilmoitathan ne jo nyt. Ilmoittautumisen voi kuitenkin tehdä ilman näitä tietoja.

Ilmoittautumista voi muokata 7.9. saakka, mutta ilmoittautuminen tulee perua varsinaisen ilmoittautumisajan aikana 31.8. mennessä.

Suomen suurin vuosittainen partiotaitokilpailu Espoon Punanen eli Punkku järjestetään 19.-20.9.2020. Kilpailuun odotetaan yli 400 kilpailijaa ja järjestelyihin osallistuu noin 200 toimitsijaa. Järjestelyistä vastaavat vuonna 2020 Vespan alueen lippukunnat. Yön yli kestävän Espoon Punasen kohderyhmänä ovat 12-vuotiaat ja sitä vanhemmat partiolaiset sekä ei-vielä-partiolaiset. Aiempaa kisakokemusta ei tarvitse olla. 

Seuraa Punkkua somessa ja netissä

Lisätietoja saa sähköpostitse osoitteesta heidi.lehtikuja@partio.fi tai ept@partio.fi.