Järjestyksenvalvojakurssi 2/2019

Avainsanat: koulutus

Nyt on mahdollisuus kouluttautua järjestyksenvalvojaksi piirin omalla JV-kurssilla. Järjestyksenvalvojakoulutus on hyödyllinen niin partiossa kuin sen ulkopuolellakin. Tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden tehdä järjestyksenvalvojan työtä myös festareilla ja vaikka ravintolan ovella.

Järjestyksenvalvojakurssille osallistuvan henkilön tulee olla täyttänyt 18 vuotta ja hänellä tulee olla partion jäsenmaksu maksettuna. Kurssille haetaan henkilöitä jotka ovat kiinnostuneet partiolaisten järjestämien tapahtumien ja leirien turvallisuudesta. Kurssille osallistuvat henkilöt sitoutuvat toimimaan järjestyksenvalvojina vähintään kahdessa piirin tapahtumassa.

Kurssi toteutetaan kahtena kaupunkiviikonloppuna (pe-su). Kurssipäivät ovat 15.-17.11. ja 22.11.-24.11. Teoriaosiot järjestetään Partioasemalla ja liikuntaosuuden paikka tullaan ilmoittamaan myöhemmin.

Tältä kurssilta saat todistuksen, joka oikeuttaa sinut hakemaan järjestyksenvalvojakorttia. Todistuksen saaminen edellytää 100% läsnäoloa kurssilla.

Kurssille otetaan 20 ensimmäistä osallistujaa. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10.

Lisätietoja: Otso Nuotio, otso.nuotio@partio.fi

 

Ilmoittautuminen päättynyt