Kohtaaminen 2022

Syyskuussa PäPan ja Uudenmaan partiolaiset kerääntyvät yhteen ja päräyttävät syyskauden käyntiin perinteisellä partioparaatilla sunnuntaina 4.9.

Kaivakaa siis rummut lippukunnan varastosta ja avatkaa äänenne huutoja varten tai tulkaa ihan vain sellaisina kuin olette. Kohtaamisessa pääset tapaamaan uusia ja vanhoja partiokavereita sekä nauttimaan perinteikkäästä tapahtumasta rennolla asenteella. Näytetään samalla ei-vielä-partiolaisille, millainen mahtava joukko meitä partiolaisia on ja täytetään Helsinki railakkaalla tunnelmalla. 

Aikataulu

11.00 Järjestäytyminen Senaatintorilla alkaa

12.00 Yhteistä ohjelmaa

12.30 Partioparaati

13.30 Yhteinen lopetus Senaatintorilla

14.00 Tapahtuma päättyy

Paraatia voi myös tulla seuraamaan reitin varrelle. Paraati kulkee Senaatintorilta Unioninkatua Pohjoisesplanadille, josta käännytään Mikonkadulle ja siitä Eteläesplanadille. Tästä palataan Sofiankadun kohdalla Pohjoisesplanadille ja palataan Mariankadun ja Hallituskadun kautta takaisin Senaatintorille.

Lippukuntien pukukoodina on yhtenäinen asu, on se sitten partiopaidat ja baretit tai lippukunnan hupparit ja aurinkolasit.

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään arviota lippukuntasi osallistujamäärästä. Voit siis hyvin hoitaa ilmoittautumisen jo nyt, vaikket tietäisi tarkkaa osallistujamäärää.

Pian Kohdataan! 

Lisätietoja tapahtumasta: helka.wallden(at)partio.fi 

Ilmoittautuminen päättynyt