Koko lippukunnan koulutuspäivä

Avainsanat: koulutuspäivä

Tervetuloa koko lippukunnan koulutuspäivään!

Sunnuntain rento ohjelma on suunniteltu niin, että jokaiseen pestiin löytyy jotakin sopivaa napattavaa. Valitse itsellesi ja johtajistollesi tarpeelliset koulutukset ja ilmoittautukaa joukolla mukaan!

Koulutukset järjestetään Partioasemalla ja pääsääntöisesti noin 3 tunnin mittaisina, jolloin pystyt halutessasi osallistumaan saman päivän aikana kahteen itsellesi tärkeimpään koulutukseen.

Kaikille osallistujille on tarjolla 12-13:00 purtavaa ja päivän aikana kahvia riippumatta siitä osallistutko koko päivään tai vain aamu-/iltapäivään.

Aamupäivän koulutukset klo 9-12

  • Kuksa tutuksi ja tutummaksi -koulutus
  • Tervetuloa lippukunnan hallitukseen -koulutus
  • Vinkkejä ja vertaistukea perhepartioon

Iltapäivän koulutukset klo 13-16

  • Ryhmän hallinta retkillä -koulutus
  • PJOK (PJ-kurssilaisen johtamisharjoituksen ohjaajan koulutus)
  • Lippukunnan talouden perusteet

Koulutuksien tarkemmat tiedot löydät linkeistä ja tiivistetysti alta (lista täydentyy):

Aamupäivän koulutukset:

Tervetuloa lippukunnan hallitukseen

Kurssilla käsitellään hallituksen ja sen jäsenten tehtäviä ja tutustutaan kokousasiakirjoihin (esityslista, pöytäkirja, muistio) ja lippukunnan päätöksentekoon. Koulutus antaa valmiudet toimia lippukunnan hallituksessa.

Iltapäivän koulutukset:

Lippukunnan talous

Lippukunnan talous -koulutus on tarkoitettu kaikille lippukunnan taloudesta kiinnostuneille, mutta erityisesti siitä hyötyvät lippukunnan hallituksen jäsenet. Koulutuksessa käsitellään lippukunnan taloutta ja sen suhdetta muuhun toimintaan ja opitaan tapoja parantaa lippukunnan talouden hallintaa. Varsinaista kirjanpitoa kurssilla käsitellään vain lyhyesti.

PJOK (PJ-kurssilaisen johtamisharjoituksen ohjaajan koulutus)

Toimitko ohjaajana PJ-kurssilaiselle tai onko ohjaaminen lippukunnassa hukkateillä? Tunnistetaanko lippukunnassa miten hyödyntää PJ-kursseja parhain päin? Haluatko neuvoja parempaan ohjaamiseen? Muutamassa  tunnissa saat kaikki tarvittavat tiedot onnistuneeseen ohjaamiseen ja uuden, timanttisen partiojohtajan tukemiseen. Tule ottamaan selvää mitä kurssilaisille sinusta kerrotaan ja jakamaan kokemuksia ohjaamisesta.

Ilmoittautuminen päättynyt