Koko lippukunnan koulutuspäivä

Avainsanat: koulutuspäivä

Tervetuloa koko lippukunnan kouluttautumispäivään! Päivän ohjelma on suunniteltu niin, että jokaiseen pestiin löytyy jotakin sopivaa napattavaa. Valitse itsellesi ja johtajistollesi tarpeelliset koulutukset ja ilmoittautukaa joukolla mukaan!

Koulutukset järjestetään Partioasemalla ja pääsääntöisesti puolen päivän mittaisina, jolloin pystyt halutessasi osallistumaan saman päivän aikana kahteen itsellesi tärkeimpään koulutukseen.

Kaikille osallistujille on tarjolla 12-13:00 lounas ja päivän aikana kahvia riippumatta siitä osallistutko koko päivään tai vain aamu-/iltapäivään.

Aamupäivän koulutukset klo 9-12

  • ROK -kouluttajan koulutus ROK-ko (huom. koko päivän mittainen koulutus!)
  • Kuksa tutuksi ja tutummaksi -koulutus
  • Tervetuloa lippukunnan hallitukseen -koulutus
  • Kuvauskoulutus
  • Mannerheim-solkien hakeminen

Iltapäivän koulutukset klo 13-16

  • ROK -kouluttajan koulutus ROK-ko (huom. koko päivän mittainen koulutus!)
  • Lippukunnan talous
  • PJOK (PJ-kurssilaisen johtamisharjoituksen ohjaajan koulutus)
  • Haaveiden lippukunta, eli HaLi-työpaja

Koulutuksien tarkemmat tiedot (lista täydentyy):

Koko päivän mittaiset koulutukset:

ROK-kouluttajan koulutus

Koulutuksessa käsitellään samoajien ryhmänohjaajakoulutusta ja sen järjestämiseen liittyviä asioita. ROK-kouluttajan koulutuksessa saat perustietoa siitä, miten toteuttaa ROK-koulutus lippukunnassa tai alueella sekä vinkkejä siihen, miten omaa perinteistä ROK-kurssianne voisi edelleen kehittää. Koulutus sopii sekä lippukunnan uusille kouluttajille että kokeneille konkareille. Erityisen tarpeellinen koulutus on tarpoja- ja samoajaluotseille, ROK-koulutusten järjestäjille sekä lippukunnan ohjelmajohtajille. Koulutusta suositellaan myös pestijohtajille ja alueellisille pestivalmentajille.

Aamupäivän koulutukset:

Tervetuloa lippukunnan hallitukseen

Kurssilla käsitellään hallituksen ja sen jäsenten tehtäviä ja tutustutaan kokousasiakirjoihin (esityslista, pöytäkirja, muistio) ja lippukunnan päätöksentekoon. Koulutus antaa valmiudet toimia lippukunnan hallituksessa.

Mannerheim-solkien hakeminen

Ansiomerkkikoulutuksessa käymme läpi esimerkkien kautta merkit tehtäväkohtaisista soljista ja Mannerheim-soljista mitaleihin. Koulutuksessa myös tarjolla Mannerheim -solkien hakuvinkit. Tule hakemaan vinkkejä ja konsultaatioapua ansiomerkkipulmiisi!

Iltapäivän koulutukset:

Lippukunnan talous

Lippukunnan talous -koulutus on tarkoitettu kaikille lippukunnan taloudesta kiinnostuneille, mutta erityisesti siitä hyötyvät lippukunnan hallituksen jäsenet. Koulutuksessa käsitellään lippukunnan taloutta ja sen suhdetta muuhun toimintaan ja opitaan tapoja parantaa lippukunnan talouden hallintaa. Varsinaista kirjanpitoa kurssilla käsitellään vain lyhyesti.

PJOK (PJ-kurssilaisen johtamisharjoituksen ohjaajan koulutus)

Toimitko ohjaajana PJ-kurssilaiselle tai onko ohjaaminen lippukunnassa hukkateillä? Tunnistetaanko lippukunnassa miten hyödyntää PJ-kursseja parhain päin? Haluatko neuvoja parempaan ohjaamiseen? Muutamassa  tunnissa saat kaikki tarvittavat tiedot onnistuneeseen ohjaamiseen ja uuden, timanttisen partiojohtajan tukemiseen. Tule ottamaan selvää mitä kurssilaisille sinusta kerrotaan ja jakamaan kokemuksia ohjaamisesta.

Ilmoittautuminen päättynyt