Liikuntamyllyn kiipeilytys

Avainsanat: tapahtuma

Kiipeilytoimikunta järjestää kerran kuussa kiipeilytyksen Liikuntamyllyssä, Myllypurossa. Jokaisena päivänä on kaksi vuoroa: klo 18.00 - 19.30 ja klo 19.30 - 21.00. Yhdelle vuorolle mahtuu enintään 15 henkeä. Kiipeilytykset on tarkoitettu kaikenikäisille partiolaisille.

Vuoron voit varata ryhmällesi sähköpostitse: janne.antson@aalto.fi

Vuorot:

Vuoro Varaaja
30.3., klo 18-19.30
30.3., klo 19.30-21

Ilmoita varauksessa seuraavat tiedot:

  • lippukunta
  • yhteyshenkilö, joka on tulossa kiipeilytykseen (nimi, sposti, puhelin)
  • osallistujien määrä ja ikäkausi.
  • huomioitavat asiat (esim. epilepsia, tms.)

Ohje kiipeilytyskertaan saapumiseen:

Kiipeilyvarusteet (kengät, valjaat) saa lainaan paikan päällä. Osallistujilla tulee olla sisäliikuntaan sopivat vaatteet, jotka voi tarvittaessa käydä vaihtamassa ennen vuoron alkua Liikuntamyllyn pukuhuoneessa. Kiipeilykenkien kokoja löytyy huonosti pienille jaloille, joten pienille kiipeilijöille suositellaan ottamaan mukaan sisäpelikengät tai sisätossut. Myös sukilla voi kiivetä mutta sitä ei suositella.

Kiipeilytykseen osallistuminen maksaa 10 € / henkilö, 150 € asti. Piiri laskuttaa lippukuntaa osallistujien määrän mukaan kiipeilytyksen jälkeen.

Tapaaminen klo 18 kassan lähellä ”aulassa”, jossa on säilytyslokerot tavaroille, ja siirtyminen tästä porukassa seinälle.

Huomioitavaa! Kiipeilytyksien, laskeudutuksien ja muu kiipeilytoiminta pitää olla suunniteltua toimintaa. Kiipeilytoimikunnan tilaus pitää näkyä sekä ryhmän suunnitelmassa ja myös toimikunnan suunnitelmassa. Kun molemmilla osapuolilla on asia dokumentoitu niin toiminnassa on partiovakuutus voimassa. Jokaisella kiipeilytykseen osallistuvalla tulee olla partion jäsenmaksu maksettu, koska tyypilliset tapaturmavakuutukset eivät kata kiipeilyä!