Lumiveistoskisa (EPT)

HAUSKA TALVINEN KISA KAIKILLE SUDENPENNUILLE JA MUILLE LEIKKIMIELISILLE

Tule laumasi/ryhmäsi kanssa lumiveistoskisaan ja talviriehaan Leppävaaran urheilupuistoon (os. Veräjäpellonkatu 17, 02650 Espoo)  sunnuntaina 1.3.2020! . Kisa järjestetään klo 11.00 – 13.00, mutta talviriehassa on ohjelmaa tarjolla jo klo 10.00-14.00.

Kisapaikalla jokainen kilpailujoukkue saa oman lumikasan, jonka lumi on käytettävissä veistokseen. Kilpailuajan päätyttyä arvovaltainen tuomaristo käy tekemässä kierroksen, jolloin jokainen joukkue esittelee oman teoksensa. Tämän jälkeen julistetaan kisan voittajat.

Kilpailun pääkriteerit ovat: hauskuus ja oivaltavuus sekä joukkueen yhteistoiminta. Kilpailussa saa käyttää halutessaan lauman/ryhmän mukanaan tuomia työkaluja kuten vaikka hiekkalaatikkolapioita. Pakatkaa siis mukaan lapiot, ämpärit sekä mukit ja tulkaa viettämään talvipäivää leikkimielisen kisailun merkeissä. Lumiveistoksissa ei saa käyttää värejä, maaleja, paperia, tai muita lisätarvikkeita, jotka veistoksen sulaessa muuttuvat roskaksi maahan.

Talviriehaan ja lumiveistoskisaa katsomaan ovat tervetulleita perheen pienimmät, vanhemmat ja sukulaiset. Tapahtuma on osa Leppävaaran Lions Clubien talviriehaa, ja urheilupuistossa on kaikenlaista ohjelmaa tarjolla klo 10 – 14.

Kisaan ilmoittaudutaan yhdellä ilmoittautumisella/vartio. Ilmoittautumisen voi hoitaa vartion saattaja. 

Tsekkaa kisaohjeet täältä!

Ilmoittautuminen päättynyt