Lumiveistoskisa (EPT) – osallistu etänä

EPT lumiveistoskisa – osallistu kilpailuun etänä!

Tänä vuonna perinteinen lumiveistoskilpailu toteutetaan poikkeuksellisesti etätapahtumana koronaviruksen takia. Onneksemme lunta löytyy nyt muualtakin kuin jäähallin pihalta! Jokainen vartio, joukkue tai ryhmä voi osallistua rentoon rakenteluun vaikkapa oman laumailtansa aikana. Kilpailu on kaikille avoin ja maksuton. Tänä vuonna kilpailun aihe on täysin vapaa!

Lumiveistoskilpailu järjestetään viikolla 6, 8.-14.2.2021. Viikon aikana joukkueet voivat rakentaa oman veistoksensa esimerkiksi koloillan tai viikkokokouksen yhteydessä. Valmiista teoksesta otetaan kuva. Lähettämällä kuvan teoksesta, osallistuu veistos kilpailuun ja äänestykseen. Kuvat tulee lähettää viimeistään sunnuntaina 14.2. klo 23:59.

Äänestys julkaistaan viikolla 7 EPT:n nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa, ja jokaisella on mahdollisuus äänestää omaa lemppari veistostaan! Eniten ääniä saanut veistos palkitaan maineella ja kunnialla sekä pienellä aiheeseen sopivalla palkinnolla. Äänestyksen tuloksista ilmoitetaan erikseen kilpailuun osallistuneille.

Kilpailussa saa käyttää halutessaan työkaluja kuten vaikka hiekkalaatikkolapioita. Lumiveistoksissa ei saa käyttää värejä, maaleja, paperia tai muita lisätarvikkeita, jotka veistoksen sulaessa muuttuvat roskaksi maahan.

Ohjeet kuvan lähettämiseen!

Nappaa lumiveistoksesta kuva, jossa näkyy hyvin koko teos! Kilpailun kuvat julkaistaan nettisivuilla ja somessa, joten huolehdithan että se sopii kaikille kuvassa esiintyville.

Lähetä kuva sähköpostilla ept@partio.fi tai WhatsAppissa: 040 4554244. Liitä viestiin seuraavat tiedot

  1. Joukkueen nimi ja lippukunta
  2. Veistoksen nimi ja halutessasi lyhyt tarina teoksesta
  3. Joukkueen yhteyshenkilön nimi ja sähköpostiosoite (tähän sähköpostiin olemme yhteydessä äänestyksen tuloksista)

Kuvat tulee lähettää viimeistään sunnuntaina 14.2. klo 23:59.

Muista jakaa hieno kisakuva myös lippukunnan somessa! #lumiveistoskisa #espoonpartiotuki #partioscout

Jos sinulla tulee kysyttävää kilpailuun liittyen, laita viestiä EPT:n toimistolle! (ept@partio.fi, puh. 040 4554244)