Maailman 6. nopein partiotaitokilpailu

Avainsanat: kilpailu

Tää on vaan jotain kivaa tekemistä yli 18 -vuotiaille

Maailman 6. nopeimmat PT-kisat on vaeltajien ja aikuisten kohokohta Partioviikolla. Torstai 26.4. on se ilta, kun otetaan omat kaverit sekä sopiva pilke silmäkulmaan, ja lähdetään kisaamaan pääkaupunkiseudulle. Kilpailu on nopsa, parin tunnin ohjelma, joka antaa mahdollisuuden karata pois arjen pyörteistä ja testata omia partio- ja muita taitoja.

Pari tuntia järjestettyä ohjelmaa omille kavereille on se, mitä moni haaveilee keskellä omaa partioarkea. Silti välillä tuntuu, että juuri näistä tapahtumista tyhjentää omaa kalenteriaan ensin. Oma hyvinvointi on kuitenkin tärkeää ja siksi Päpan aikuisryhmä järjestetää vaeltajille ja aikuisille oman tapahtuman tänäkin vuonna. Kyseessä on kuudetta kertaa järjestetty joukkuekilpailu, jossa kisataan yhdessä 3-4 hengen joukkueissa.

HUOM: 15 € on koko joukkueen osallistumismaksu! Osallistujat tarvitsevat seutulipun meno- ja paluumatkaa varten.

Kisan lähtö klo 18:00 metroradan varrelta. Tarkempi paikka ilmoitetaan Kuksaan ilmoittautuneille kisavartioille maanantaina 23.4. kisailmoittautumisessa annettuun sähköpostiin.


Pari vinkkiä joukkueen kasaamiseen – ja mitä niistä seuraa:

  1. Haastakaa naapurilippukunnan paras joukkue  (Tehdäänkö teidän lippukunnassa asiat paremmin, kuin naapurissa?)
  2. Ota oma ryhmä tai johtajaporukka ja lähde mukaan  (Tarvitsetteko ryhmäytystä tai yhteistä kevyttä tekemistä?)
  3. Kasaa vanhat partiokaverit mukaan muistelemaan menneitä  (Tekosyy nähdä vanhoja kavereita.)
  4. Ota mukaan opiskelu- tai työkaverit ja esittele samalla hullun hienoa harrastustasi!  (Tämän jälkeen sua ei ehkä pidetä niin hulluna siellä töissä… 🙂 )
    Tapahtumaan on perinteisesti osallistunut noin 80-100 kisaajaa. Joukkueet palkitaan suoritusten perusteella, sekä lisäpisteitä saa jos joukkueessa on vähintään yksi ”ei-vielä-partiolainen”. Viime vuoden hyvistä kokemuksista saattaa tänäkin vuonna kilpailun sijainti olla metroradan varrella.  Järjestävä osapuoli tarjoaa paikalle hyvää tekemistä ja pientä purtavaa. Seuran hoidat paikalle sinä. Eli Whatsappi laulamaan ja joukkue kasaan.

 

Ilmoittautuminen päättynyt